Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Duterte,Θεός,selfie


orthodoxia.info

Αλαζόνας και προκλητικός ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν σταματά να προκαλεί με τις δηλώσεις του για τον Θεό.

Πριν λίγες ημέρες είχε προβεί στην προκλητική δήλωση ότι «ο Θεός σας είναι ηλίθιος». Χθες ξαναχτύπησε με μια εξίσου προσβλητική φράση, δείγμα της υπερφίαλης αλαζονείας του.

Ο Πρόεδρος Ντουτέρτε ως βασιλέας και ηγεμών προκάλεσε λέγοντας ότι θα παραιτηθεί αν κάποιος Χριστιανός του αποδείξει ότι υπάρχει Θεός μέσω μιας… selfie!


Όπως αναφέρει το protothema.gr o Ντουτέρτε δήλωσε πως «αν κάποιος μου πει ότι έχει πάει στον ουρανό, έχει μιλήσει ή έχει δει αυτοπροσώπως τον Θεό θα παραιτηθώ σήμερα».

«Χρειάζομαι απλά εναν μάρτυρα που θα μου πει «Πρόεδρε αυτοί οι ανόηοτοι στην εκκλησία με διέταξαν να πάω στον ουρανό και να μιλήσω στον Θεό. Ο Θεός πραγματικά υπάρχει. Έχουμε μια φωτογραφία μαζί και τράβηξα μια selfie»» ήταν η χαρακτηριστική προκλητική ατάκα του Φιλιππινέζου προέδρου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων τεχνολογικής έκθεσης στην πόλη Νταβάο.

Πάντως όπως αναφέρουν τα μέσα, αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο λεκτικός πόλεμος στους Χριστιανούς ίσως να μην του επιτρέψει να ολοκληρώσει τη διαμονή του στο προεδρικό μέγαρο των Φιλιππίνων καθώς έχει απομονωθεί τόσο στη χώρα του όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...