Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Οι παλαιστές της Σενεγάλης αποκτούν δικό τους στάδιο


africanews

Οι Σενεγαλέζοι παλαιστές έχουν τώρα μια αρένα. Ένα αρχιτεκτονικό στολίδι που προσφέρθηκε από την Κίνα στο κράτος της Σενεγάλης. Αυτή η αρένα πάλης που βρίσκεται στο Pikine άνοιξε την Κυριακή την τελευταία μέρα της επίσκεψης του ηγέτη Xi Jiping στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης.

Το στάδιο με χωρητικότητα άνω των 20.000 θέσεων, που χτίστηκε από  κινέζικες εταιρείες σε 28 μήνες, κοστίζει 48,7 εκατομμύρια ευρώ.


Αυτή η αρένα είναι ευπροσάρμοστη και εκτός από την πάλη, μπορεί να φιλοξενήσει και άλλους αθλητικούς κλάδους όπως η πυγμαχία, οι πολεμικές τέχνες και οι κοινωνικο-εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

"Πολλοί Σενεγαλέζοι παλαιστές και ερασιτέχνες ονειρεύονταν πάντα μια εθνική αρένα. Σήμερα, χάρη στη βοήθεια των Κινέζων φίλων μας, η πραγματικότητα ξεπέρασε το όνειρο".

Πολλοί επαγγελματίες της πάλης παραπονούνταν για τις υποδομές καθώς αναγκάζονταν να διοργανώσουν αγώνες σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...