Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Γιορτή λάσπης στην Ν.Κορέα


koreatimes

Της  Jung Da-min
 Το φεστιβάλ Λάσπης Boryeong στην επαρχία Νότια Chungcheong, ένα από τα δημοφιλέστερα καλοκαιρινά φεστιβάλ της χώρας, θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Το φεστιβάλ προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες ώστε να κυλήσουν και να βουτήξουν στη λάσπη. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εγγραφούν για πάλη λάσπης, ποδόσφαιρο, μαραθώνιο και άλλα παιχνίδια ( www.mudtour.co.kr , τηλέφωνο: 041-932-2900). Μια συναυλία K-pop με τους Jessi, Rhythm Power 9Muses και Baechigi θα διασκεδάσει τους επισκέπτες κατά την τελετή λήξης στις 22 Ιουλίου. 

Η συναυλία K-pop της  τελετής έναρξης του περασμένου Σαββάτου είχε τους Vixx LR, Dynamic Duo, Eddie Kim, Jang Jae-in, ACE και Cheetah .



Στη δυτική ακτή της Κορέας στην παραλία Daecheon, το φεστιβάλ προσελκύει  περισσότερα εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Από 5,68 εκατομμύρια επισκέπτες το περασμένο έτος, 628.000 ήταν ξένοι, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Boryeong. 


Φέτος, το φεστιβάλ προσφέρει 40% έκπτωση για τους ξένους επισκέπτες τις καθημερινές. Το κόστος εισόδου για τη ζώνη κανονικής εμπειρίας είναι 12.000 γουόν($ 10.64) τις καθημερινές και 14.000 γουόν τα σαββατοκύριακα.



Οι συμμετέχοντες προσπαθούν να διώξουν τους άλλους από μια πισίνα με λάσπη.Yonhap


Κάνουν μπάνιο στη λάσπη; Yonhap


Εϊ,αυτή η λασποτσουλήθρα  δεν είναι κακή.


Δεν υπάρχει πλήθος σαν πλήθος λάσπης(mud crowd,λογοπαίγνιο με το mad crowd,τρελό πλήθος). Yonhap


Ώρα για σαμπουάν; Yonhap


Τσαφ, τσουφ... ένα ανθρώπινο τραίνο μέσα σε μια πισίνα λάσπης. Yonhap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...