Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Επίθεση με νεκρούς σε τζαμί στη Ν.Αφρική

Two worshippers killed in knife attack at a mosque in South Africa
africanews

Δυο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν την Πέμπτη σε ένα τζαμί στο Malmesbury της Νότιας Αφρικής στο Δυτικό Ακρωτήριο πριν σκοτωθεί ο επιτιθέμενος από την αστυνομία.

"Η επίθεση σε ένα τζαμί στο Malmesbury οδήγησε σε 3 θανάτους. Οι  επαρχιακοί επιθεωρητές επί του παρόντος χτενίζουν το σκηνικό για στοιχεία", ανέφερε η αστυνομική υπηρεσία της Νότιας Αφρικής στο επίσημο feed της στο Twitter.

Η αστυνομία είπε ότι ένας άνδρας εισήλθε στο κτίριο κατά τις πρωινές προσευχές


Η αστυνομία λέει ότι ένας αστυνομικός που ανταποκρίθηκε στο περιστατικό πυροβόλησε και σκότωσε τον ύποπτο.

Τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, τραυματίστηκαν.

Το μουσουλμανικό δικαστικό συμβούλιο με μια δήλωση επιβεβαίωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν ενώ βρίσκονταν στο Ι'τιανάφ και ένας άλλος τακτικός musallee του Masjied τραυματίστηκε.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Δυτικού Ακρωτηρίου, Υπολοχαγός Andrè Traut, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί χτενίζουν σήμερα τη σκηνή του εγκλήματος για στοιχεία.

"Ο ύποπτος, που πιστεύεται ότι ήταν τριάντα ετών και οπλισμένος με ένα μαχαίρι, ήταν ακόμα στη σκηνή και επιτέθηκε στον αστυνομικό που προσπάθησε να τον πείσει να παραδοθεί.

"Αγνόησε τις εκκλήσεις και προσπάθησε να επιτεθεί στον αστυνομικό. Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη διαδικασία ", δήλωσε ο Traut.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...