Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Αυξάνονται τα κρούσματα ιεροσυλίας κατά των Σιχ στην Ινδία

Αποτέλεσμα εικόνας για Sri Guru Granth Sahib Ji

Μόλις τρεις ημέρες μετά την ιεροσυλία στο Sri Guru Granth Sahib Ji στο χωριό Dangoli κοντά στο Ropar, ένα άλλο ατυχές περιστατικό βανδαλισμού του ιερού σώματος στο χωριό Bachhaudi (κοντά στο Balachaur) επαναλήφθηκε. Το περιστατικό συνέβη στις απογευματινές ώρες στις 12 Ιουνίου και καταγράφηκε στις κάμερες CCTV που είναι εγκατεστημένες στο εσωτερικό του Gurdwara Sahib.



Ο δράστης,κάτοικος του χωριού φαίνεται  να μπαίνει και να βανδαλίζει το ιερό σώμα μέσα στο Gurdwara Sahib σε υλικό από το CCTV . Μετά τον βανδαλισμό του ιερού σώματος, ο ένοχος ξαπλώνει γυμνός στο εσωτερικό του Gurdwara Sahib ενώ δύο άλλοι Sikh φαίνονται επίσης να κινούνται αδιάφορα  και να μην αναλαμβάνουν δράση ενάντια στο γυμνό νέο. Ωστόσο, όταν άλλοι χωρικοί σπεύδουν στο Gurdwara Sahib μετά από 8 λεπτά από το περιστατικό τον χτυπούν και ο ένοχος πετάγεται έξω αφού τον έντυσαν.

Παρόλο που με την παρακολούθηση του CCTV δίνεται η εντύπωση ότι ο ιερόσυλος είναι διανοητικά προβληματικός , η αστυνομία το αρνείται.

Σε αλληλεπίδραση με τα μέσα ενημέρωσης, η τοπική αστυνομία ενημέρωσε ότι ο ένοχος δράστης συνελήφθη και μια υπόθεση έχει ανοίξει εναντίον του σύμφωνα με το άρθρο 295-Α της IPC. Η αστυνομία ενημέρωσε επίσης ότι ο ένοχος διέπραξε την ιεροσυλία αφού επέστρεψε από την καύση της μητέρας του.


Για να δείτε το βίντεο πατήστε στον σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...