Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανάπτυξη των παραδοσιακών αξιών

Patriarch - human rights should be protected, but traditional values, spiritual-cultural and intellectual capacities should be developed
interpressnews

Αφενός, θα πρέπει να προστατευθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και παράλληλα να αναπτυχθούν οι παραδοσιακές αξίες,οι πνευματικές-πολιτιστικές και διανοητικές ικανότητες στη σύγχρονη ζωή, - δήλωσε ο Καθολικός Πατριάρχης της Γεωργίας ο Αγιώτατος και Μακαριότατος Ηλίας ΙΙ κατά τη συνάντηση της Ιεράς Συνόδου στις 21 Ιουνίου.


Η Αγιότητά του είπε ότι για να μπορέσει η χώρα να ανταπεξέλθει στις τρέχουσες προκλήσεις, είναι σημαντικό να φροντίσει την εδαφική ακεραιότητα, να προστατεύσει την ιερότητα της γλώσσας και την δύναμη της πίστης.

Το πρωτόκολλο που εξέδωσε το Γραφείο του Γεωργιανού Πατριάρχη λέει ότι στην ομιλία του ο Πατριάρχης τόνισε τη σημασία της 100ης επετείου της ανεξαρτησίας της Γεωργίας, λέγοντας ότι αυτό το γεγονός είναι ύψιστης σημασίας καθώς η ανεξαρτησία μοιράζεται με την ελευθερία ως η «ευημερία που δίνεται από τον Θεό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...