Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Πρόεδρος Giorgi Margvelashvili:Η βία είναι πρόβλημα της κοινωνίας

President Margvelashvili : This society applauds violence and understands swearing much better than quite speech
interpressnews

Η βία είναι πρόβλημα της κοινωνίας και όχι των αξιωματούχων των σχολικών πόρων, της κυβέρνησης ή των εκπαιδευτικών - δήλωσε ο Πρόεδρος Giorgi Margvelashvili στη συνάντηση με τη νεολαία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου Διάλογος για τη Μελλοντική Γενιά.


Ο Πρόεδρος απαντά στα ερωτήματα των νέων, ένα από τα οποία αφορούσε την κατάσταση στα σχολεία.
"Η βία είναι πρόβλημα της κοινωνίας και όχι των αξιωματούχων των σχολικών πόρων, της κυβέρνησης ή των εκπαιδευτικών. Η βία δεν μπορεί να σταματήσει από αξιωματούχους των σχολικών πόρων, την κυβέρνηση ή τους δασκάλους. Εκείνοι που πιστεύουν ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα, αποφεύγουν την πραγματικότητα και δεν μπορούν να δουν το πραγματικό πρόβλημα.
Αυτή η κοινωνία επικροτεί τη βία. Αυτή η κοινωνία κατανοεί το βρίσιμο πολύ καλύτερα από την ήσυχη ομιλία. Αυτή η κοινωνία είναι διατεθειμένη να φωνάζει ", δήλωσε ο Πρόεδρος.

 Η βία είναι πρόβλημα της κοινωνίας και όχι των αξιωματικών των σχολικών πόρων, της κυβέρνησης ή των εκπαιδευτικών - δήλωσε ο Πρόεδρος Giorgi Margvelashvili στη συνάντηση με τη νεολαία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου Διάλογος για τη Μελλοντική Παραγωγή. Ο Πρόεδρος απαντά στις ερωτήσεις των νέων, ένα από τα οποία αφορούσε την κατάσταση στα σχολεία. "Η βία είναι πρόβλημα της κοινωνίας και όχι των αξιωματικών των σχολικών πόρων, της κυβέρνησης ή των εκπαιδευτικών. Η βία δεν μπορεί να σταματήσει από αξιωματικούς των σχολικών πόρων, την κυβέρνηση ή τους δασκάλους. Εκείνοι που πιστεύουν ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα, αποφεύγουν την πραγματικότητα και δεν μπορούν να δουν το πραγματικό πρόβλημα. Αυτή η κοινωνία επικροτεί τη βία. Αυτή η κοινωνία κατανοεί την ορκωμοσία πολύ καλύτερα από την αρκετά ομιλία. Αυτή η κοινωνία είναι διατεθειμένη να φωνάζει ", δήλωσε ο Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σιωπή

  H Τεσσαρακοστή είναι εκτός από περίοδος νηστείας και περίοδος σιωπής. Η σιωπή στην Ανατολή δεν ταυτίζεται με αυτή της σύγχρονης Δύσης. Η σ...