Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Λουκασένκο:Να αφήσουμε τους λαούς μας να ζήσουν ειρηνικά

Alexander Lukashenko - Russia-Georgia conflict is not a conflict between peoples, it is a conflict of authorities
interpressnews

Η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας δεν αποτελεί σύγκρουση μεταξύ του γεωργιανού και του ρωσικού λαού. Πρόκειται για μια σύγκρουση αρχών - δήλωσε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο κατά τη συνάντηση με τον Καθολικό - Πατριάρχη Πάσης Γεωργίας.


"Έχετε αναφέρει σωστά το κύριο πρόβλημα της Γεωργίας -την εδαφική ακεραιότητα. Γνωρίζετε τη στάση μας για αυτό το θέμα. Υποστηρίζουμε την ειρηνική επίλυση όλων των προβλημάτων και των συγκρούσεων. Αναφέρατε τη Ρωσία. Συχνά μιλάμε γι 'αυτό με τις αρχές της Γεωργίας. Συμφωνώ επίσης με την άποψη ότι οι σχέσεις πρέπει να δημιουργηθούν παρά τις διαφωνίες και τις διαφορές. Μπορεί πάντα να υπάρχει διαφωνία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι άνθρωποι είναι πίσω μας και θέλουν να ζουν ειρηνικά και φιλικά. Είπα στον Πρόεδρο της Γεωργίας ότι η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας δεν αποτελεί σύγκρουση μεταξύ του γεωργιανού και του ρωσικού λαού. Για να το πω αλλιώς, πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ αρχών. Είναι απαραίτητο να αποστασιοποιηθούμε από τις φιλοδοξίες και να καθιερώσουμε φυσιολογικές σχέσεις μεταξύ των λαών μας ", είπε στον Πατριάρχη ο  Λουκασένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σιωπή

  H Τεσσαρακοστή είναι εκτός από περίοδος νηστείας και περίοδος σιωπής. Η σιωπή στην Ανατολή δεν ταυτίζεται με αυτή της σύγχρονης Δύσης. Η σ...