Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

40000 αγρότες κάνουν πορεία 160χλμ σε έξι μέρες στην Ινδία

mumbai maharashtra farmers protest live updates, mumbai traffic, azad maidan protest
indianexpress

Σχεδόν 40.000 αγρότες έφτασαν στη Βομβάη τη Δευτέρα το πρωί και κατευθύνονται προς τη Συνέλευση του Μαχαράστρα για να συναντήσουν τον υπουργό Devendra Fadnavis . Οι αγρότες και οι φυλές από όλη την πολιτεία ξεκίνησαν τη διαμαρτυρία τους στις 6 Μαρτίου από το CBS chowk στο Nashik και έχουν περπατήσει πάνω από 160 χιλιόμετρα τις τελευταίες έξι ημέρες.



Οι αγρότες έχουν έναν κατάλογο αιτημάτων για την κυβέρνηση υπό την αιγίδα του BJP, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους απαλλαγής από τα δάνεια, μιας αναθεώρησης του συστήματος που συνδέει το ποτάμι λαμβάνοντας υπόψη τα φυλετικά χωριά και την εφαρμογή των συστάσεων της έκθεσης της επιτροπής Swaminathan που υποστηρίζει ότι οι αγρότες πρέπει να πληρώνονται μιάμιση φορά το κόστος παραγωγής.

Πολιτικά κόμματα όπως το Κογκρέσο, το MNS, το Shiv Sena και το AAP έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους για διαμαρτυρία, που διοργάνωσε το Akhil Bharatiya Kisan Sabha (ABKS), συνεργαζόμενο με το CPI(Μ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...