Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Πατριάρχης Γεωργίας:"Μερικές φορές νομίζω ότι δεν υπάρχει ελπίδα γι 'αυτή τη χώρα"

 Patriarch - Sometimes I think that there is no help for this country

interpressnews

Μερικές φορές  νομίζω ότι δεν υπάρχει ελπίδα γι 'αυτή τη χώρα - δήλωσε η Αγιότης του,ο Μακαριώτατος Καθολικός-Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας Ηλίας Β' κατά τη συνάντηση με τον κλήρο της επαρχίας Mtskheta-Tbilisi και ψυχολόγους. 

"Γνωρίζετε ότι τα αρνητικά νέα έρχονται και τα αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν. Η νεολαία συμμετέχει σε αυτά. Πώς μπορούμε να εξηγήσουμε το μίσος;" Μερικοί πιστεύουν ότι υπάρχει μια δύσκολη κοινωνική κατάσταση, αλλά νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο ισχυρό.


"Θέλω να οργανώσω μερικές συναντήσεις και να συζητήσω πώς θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να ενισχύσουμε τις προσευχές μας και ζητούμε από τους ψυχολόγους να εκφράσουν την άποψή σας γι' αυτό, μερικές φορές πιστεύω ότι δεν υπάρχει ελπίδα γι 'αυτή τη χώρα. Σαν πέτρα, σαν βράχος που κυλάει στο βουνό και δεν μπορεί να σταματήσει, θέλω οι ψυχολόγοι μας να διεξάγουν συνομιλίες, εσείς, εγώ και άλλοι πρέπει να συμμετάσχουμε ενεργά σ 'αυτό », είπε ο Πατριάρχης. 

Ο Πατριάρχης πραγματοποίησε συνάντηση με τους κληρικούς της επαρχίας Mtskheta-Tbilisi και ψυχολόγους για το θέμα της αυξημένης επιθετικότητας των νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...