Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κορυφή του παγόβουνου η "υπόθεση κυανίου"

Metropolitan Grigol speaks about "whole complex of problems" in Georgian church

interpressnews

Η λεγόμενη "υπόθεση κυανίου" είναι μόνο η κορυφή  του παγόβουνου που δημιουργείται από το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, δήλωσε ο Μητροπολίτης Ποτί και Κόμπι Γκρέγκολ  στην ομιλία του στην ενορία. 
Ο Αρχιεπίσκοπος Grigol είπε ότι την Τετάρτη επισκέφθηκε τον αρχ/τη Giorgi Mamaladze, ο οποίος κρατείται στο σωφρονιστικό ίδρυμα και αυτή η συνάντηση έχει αφήσει μια "βαριά εντύπωση".
"Οι πρόσφατες εξελίξεις μας έδειξαν ότι η τοπική Εκκλησία μας κινδυνεύει. 


Το γεγονός ότι αυτές οι εξελίξεις προχωρούν αντίθετα στο κύρος και την υψηλή εκτίμηση που έχει η εκκλησία, περιπλέκει την κατάσταση εφόσον υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από την εκκλησία. Μια μεγάλη δοκιμή μπροστά μας, η οποία θα αποτελέσει δοκιμασία για την πίστη μας. "Δυστυχώς, η περίπτωση του κυανίου είναι μόνο ένα μέρος του παγόβουνου που δημιουργείται από το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Είναι δύσκολο να το αναγνωρίσουμε και δεν μπορούμε να πούμε κάτι.Αλλά μιλάμε γιατί υπάρχει ακόμα "ανώδυνος" και "αποτελεσματικός" τρόπος για να ξεπεραστεί η κρίση ", δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Grigol προσθέτοντας ότι η χώρα και η κρατική της υπόσταση  εξαρτώνται από την υπερνίκηση της κρίσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...