Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ιστορική πτήση προς Αργεντινή με αποκλειστικά γυναικείο πλήρωμα από την Ethiopean Airlines

Ethiopian Airlines dispatches all-female crew for historic Argentina flight
Η Ethiopian Airlines έστειλε άλλο ένα πλήρωμα γυναικών μόνο σε πτήση καθώς επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες - στην πρώτη της πτήση προς τα εκεί.
Η πτήση έγινε με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας και σύμφωνα με την πύλη ειδήσεων Addis Standard το πλήρωμα θα πετάξει το B787 Dreamliner από την Αντίς Αμπέμπα στο Μπουένος Άιρες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κορυφαία αεροπορική της Αφρικής έχει αποστείλει ένα αποκλειστικά γυναικείο πλήρωμα. Τον Δεκέμβριο του 2017, έγραψα ιστορία αποστέλλοντας μια τέτοια ομάδα σε ένα ταξίδι στην Αφρική από την Αντίς Αμπέμπα στο Λάγος.

Μια ομάδα "γυναικών" σημαίνει ότι όλη η ομάδα διαχείρισης της πτήσης αποτελείται από γυναίκες: από τους πιλότους και το πλήρωμα θαλάμου επιβατών μέχρι τις διαδικασίες ράμπας κατά την πτήση, καθώς και από τους ελεγκτές πτήσης στο έδαφος.


Double Congratulations to Ethiopian Airlines @flyethiopian ! On a all women ♀️operated flight and on its 1st flight to .
Thank you 4 bringing & closer!
Πριν από την πτήση της πτήσης της Αντίς Αμπέμπα - Λάγκος πέρυσι, η Ethiopean είχε στείλει στα τέλη του 2015, ένα παρόμοιο πλήρωμα που πέταξε από την Αντίς Αμπέμπα στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ.
Εκείνη την εποχή, η κυβερνήτης Amsale Gualu και η συγκυβερνήτης Selam Tesfaye ανέλαβαν  να πετάξουν με το πλήρωμα και τους επιβάτες. Η ιστορική φύση της αποστολής φώτισε το πρόσωπο της Tesfaye που δήλωσε ότι ήταν ευτυχής που συμμετείχε στο κατόρθωμα. «Μια θρυλική ημέρα για τις Αιθιοπικές Αερογραμμές», τόνισε.

Σχετικά με τις αερογραμμές της Αιθιοπίας(Ethiopean Airlines)

Είναι η πρώτη αεροπορική στην αφρικανική ήπειρο που παρέλαβαν το Boeing 787-9 dreamliner. Η αεροπορική εταιρεία αυτή τη στιγμή πετά σε περισσότερες από 50 αφρικανικές πόλεις έχοντας  το μεγαλύτερο δίκτυο εθνικού αερομεταφορέα.
Δύο σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν πρόσφατα από τον αερομεταφορέα περιλαμβάνουν την πλήρη μετάβαση στις ψηφιακές διαδικασίες στις λειτουργίες του καθώς και την παροχή δωρεάν πρόσβασης Wi-Fi για τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τον κεντρικό κόμβο του, το Διεθνές Αεροδρόμιο Bole στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα.
Η Ethiopean- μέλος του ομίλου Star Alliance στις επτά δεκαετίες λειτουργίας της, έχει καταστεί ένας από τους κορυφαίους μεταφορείς της ηπείρου όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την επιχειρησιακή επιτυχία.

Κατέχουν το μερίδιο του λέοντος του παναφρικανικού δικτύου επιβατών και φορτίου έχοντας τον νεότερο και πιο σύγχρονο στόλο σε 95 διεθνείς προορισμούς σε πέντε ηπείρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...