Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Συνεννόηση Πατριαρχών Ρωσίας και Γεωργίας για τη μεταφορά της σορού του A.Tatunashvili

 Patriarchate of Georgia presumes Archil Tatunashvili’s body will be handed over to family today or tomorrow

interpressnews.ge

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Γεωργίας, η σορός του Archil Tatunashvili θα παραδοθεί στην οικογένειά του σήμερα ή αύριο. 
Σήμερα, ο Πατριάρχης της Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος έστειλε επιστολή στον Καθολικό - Πατριάρχη Πάσης Γεωργίας. Η επιστολή του Πατριάρχη Κυρίλλου προς την Ηλία ΙΙ έχει δημοσιευθεί από το Γεωργιανό Πατριαρχείο. 



"Απαντώντας σε μια επιστολή που στείλατε στις 2 Μαρτίου, στην οποία ζητήσατε βοήθεια για τη μεταφορά της  σορού του Αρτσίλ Τατουνασβίλι στην γεωργιανή πλευρά, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κάναμε όλα τα απαραίτητα βήματα. Οι τοπικές αρχές μας έπεισαν ότι είναι έτοιμες να παραδώσουν τη σορό στην οικογένεια το συντομότερο δυνατό, μόλις βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η σορός του Tatunashvili σχεδιάζεται να μεταφερθεί στη γεωργιανή πλευρά μέσω της διαμεσολάβησης της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού ", αναφέρει η επιστολή του Πατριάρχη Κυρίλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...