Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η δυτική οπτική για τις γυναίκες

Αποτέλεσμα εικόνας για oscar 2018
khamenei.ir

Στη δυτική οπτική, οι γυναίκες είναι ένα μέσο για την ικανοποίηση του πόθου. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αν κάποιος χρησιμοποιήσει αυτό το επιχείρημα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να δημιουργήσουν σάλο. Μπορεί να πουν, "Όχι, αυτό δεν συμβαίνει". Ωστόσο, όταν κάποιος ρίξει μια ματιά στη ζωή τους, βλέπει ότι αυτή είναι η κυρίαρχη οπτική. Σε κοινωνικά περιβάλλοντα, όσο περισσότερο οι  γυναίκες εμφανίζονται με άσεμνο τρόπο, τόσο πιο κατάλληλος θα είναι αυτός ο τρόπος. Δεν έχουν την ίδια άποψη για τους άνδρες. Σε επίσημες συναντήσεις, οι άντρες πρέπει να είναι ντυμένοι καλά. Πρέπει να φορούν γραβάτες και κοστούμια. 

Αποτέλεσμα εικόνας για vanity fair party 2018
Θα πρέπει να ντύνονται επίσημα σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά σε αυτές τις επίσημες συναντήσεις, οι γυναίκες πρέπει να εμφανίζονται με διαφορετικό τρόπο. Αυτό δεν έχει άλλη φιλοσοφία και λόγο, εκτός από το ότι οι γυναίκες πρέπει να διασκεδάζουν τα άπληστα μάτια των ανδρών. Σήμερα, ο δυτικός κόσμος είναι έτσι. Είναι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη καταπίεση που ασκεί ο Δυτικός κόσμος απέναντι στις γυναίκες.

Αγιατολλάχ Χαμενεΐ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δυσκολίες

  Οι κουβέντες για το σχέδιο και τη δικαιοσύνη του Θεού δυσκολεύονται κάθε φορά που κάποιοι γονείς θάβουν το ανήλικο ή νεαρό παιδί τους. Μα ...