Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Δεν σταματούν οι εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

A soldier of the Defence Army. Photo by the press service of the Ministry of Defence for Nagorno-Karabakh http://www.nkrmil.am/news/view/2101
Την περίοδο από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου, οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν βομβάρδισαν τις θέσεις του Αμυντικού Στρατού πάνω από 2500 φορές, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Το «Caucasian Knot» ανέφερε ότι το ΥΠΑΜ του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανέφερε ότι το διάστημα από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου το Αζερμπαϊτζάν παραβίασε το καθεστώς εκεχειρίας 250 φορές .
Η πλευρά του Καραμπάχ κατέγραψε τη χρήση μόνο μικρών όπλων.

"Οι δυνάμεις του Αμυντικού Στρατού του Ναγκόρνο-Καραμπάχ βασικά απέφυγαν να απαντήσουν", ανέφερε το υπουργείο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Αζερμπαϊτζάν ενημέρωνε τακτικά για τον βομβαρδισμό των θέσεών του από τις αρμενικές ένοπλες δυνάμεις . Συνολικά, το Αζερμπαϊτζάν ισχυρίστηκε πως δέχτηκε  672 περιπτώσεις βομβαρδισμού.
Τον Απρίλιο του 2016, μετά την επιδείνωση της σύγκρουσης του Καραμπάχ, τα μέρη της σύγκρουσης ανακοίνωσαν την εκεχειρία, αλλά ο βομβαρδισμός δεν σταμάτησε εκεί ούτε  για μια μέρα.

Source: http://www.eng.kavkaz-uzel.eu/articles/42589/
© Caucasian Knot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...