Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Εικόνες από το ανοιξιάτικο Ερεβάν


panorama.am

Οι διακοπές του Μαΐου είναι μια ευχάριστη προσθήκη και μοναδική δοκιμασία για τους ανθρώπους την παραμονή των καλοκαιρινών διακοπών, γράφει το online περιοδικό SUNMAG.ME, περιγράφοντας τους προορισμούς όπου οι διακοπές είναι πιο προσιτές για τους Ρώσους τουρίστες. Η πρωτεύουσα της Αρμενίας Ερεβάν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των πόλεων που συνέταξε το περιοδικό. "Οι Ρώσοι που επιθυμούν να συνδυάσουν το ευχάριστο και το χρήσιμο κατά το σχεδιασμό των διακοπώ τους θα πρέπει να επισκεφθούν την Αρμενία με τα εσωτερικά διαβατήρια τους, άρα δεν έχει σημασία αν έχετε ξένο διαβατήριο ή όχι, το Ararat σας περιμένει με μια ζεστή αγκαλιά", γράφει το περιοδικό στο κομμάτι για το Ερεβάν. Το κείμενο έχει μια σειρά από συστάσεις σχετικά με το τι να επισκεφθείτε στο Ερεβάν. "Ως μια από τις αρχαίες πόλεις που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα π.Χ., το Ερεβάν είναι γεμάτο ιστορικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων καθεδρικών ναών, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και έξω από την πόλη, στο όμορφο σκηνικό του ορεινού τοπίου".
Το περιοδικό προτείνει επίσης να επισκεφθείτε τη λίμνη Sevan, το μοναστήρι Tatev, να δοκιμάσετε την πτήση με αερόστατο ή να δοκιμάσετε νόστιμο μπάρμπεκιου και αρμενικό κονιάκ στο Ερεβάν, μεταξύ άλλων.






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...