Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πολλοί προσκεκλημένοι στο Πατριαρχείο Γεωργίας

Georgian Patriarch hosts Russian, Ukrainian clergymen

interpressnews

Η Αγιότητά του ο Μακαριώτατος Ηλίας Β ', ο Καθολικός-Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας, ο Αρχιεπίσκοπος Mtsheta-Tbilisi και ο Μητροπολίτης Bichvinta και Tskhum-Abkhazia, φιλοξενούν τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου στο Άγιο Όρος, Ουκρανούς και Ρώσους  κληρικούς.


Οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν τον καθεδρικό ναό του Αγίου Σαμέμπα, όπου ο Γεωργιανός Πατριάρχης τέλεσε Θεία Λειτουργία.
"Σήμερα έχουμε σπουδαίους φιλοξενούμενους.Λέγεται από τους σοφούς ότι ο επισκέπτης είναι από τον Θεό και βλέπω αυτούς τους προσκεκλημένους ως ανθρώπους που έστειλε ο Θεός. Πρώτα απ 'όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έστειλε τον Πατέρα Εφραΐμ από το Άγιο Άγιο Όρος .Αυτό είναι ένα πρόσωπο που εστάλη από τον Θεό και Του ζητώ να ακούσει τις προσευχές μου για τον Πατέρα του Άθω.Σήμερα υπάρχει ένας επίσκοπος της Ρωσικής Εκκλησίας μαζί μας.Υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι από την Ουκρανία. Ζητούμε από τον Θεό για να φέρει την ειρήνη στην Ουκρανία », - είπε ο Πατριάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνύπαρξη αντί ανεκτικότητας

  Η ανεκτικότητα δεν είναι το ζητούμενο. Δεν είναι αρετή η ανεκτικότητα. Ανεκτικότητα δείχνει αυτός που ανέχεται κάτι που δεν του αρέσει αλλ...