Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Κακοποιήθηκε ο Bapu Surat Singh Khalsa για να δεχτεί τροφή


sikh24

LUDHIANA, Πουντζάμπ-Ο 80χρονος ακτιβιστής που βρίσκεται σε  απεργία πείνας Bapu Surat Singh Khalsa χτυπήθηκε άγρια ​​και κακοποιήθηκε από τον Αναπληρωτή Διευθυντή Αστυνομίας-DSP- (Dakha) Jaswinder Singh στις 11 Απριλίου. Είναι γνωστό ότι ο DSP Jaswinder Singh χτύπησε τον Bapu Surat Singh Khalsa καθώς αυτός αφαίρεσε τους σωλήνες τροφίμων. Ο DSP Jaswinder ήθελε να αναγκάσει τον Bapu Surat Singh να αρχίσει να παίρνει υγρή τροφή και νερό.



Σε επαφή με το Sikh24, ο Bapu Surat Singh Khalsa ενημέρωσε ότι σταμάτησε να πίνει  νερό από τις 10 Απριλίου και μετά. Πρόσθεσε ότι ο DSP (Dakha) Jaswinder Singh ήρθε στον  θάλαμό του στο Dayanand Medical College & Hospital (στη Ludhiana) και τον χτύπησε βίαια και τον έβρισε  με εξαιρετικά χυδαίες λέξεις.

Ο Bapu Surat Singh Khalsa ενημέρωσε επίσης ότι ο αναπληρωτής Επίτροπος και ανώτερος αστυνομικός της Ludhiana του είχε υποσχεθεί να διευκολύνει τη συνάντηση με τον αρχηγό της αστυνομίας του Πουντζάμπ  Λοχαγό Αμάρντερ Σινγκ για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων Σιχ. "Είχα αρχίσει να δέχομαι ρινική τροφή μετά από αυτό, αλλά τώρα μη βλέποντας καμία εξέλιξη σε αυτό το θέμα έχω σταματήσει το νερό επίσης", πρόσθεσε.

Καταδικάζοντας κατηγορηματικά το SGPC που έδωσε έγκριση  στο «Nanak Shah Fakir», ο Bapu Surat Singh Khalsa είπε ότι η κατάσταση δεν θα είχε χειροτερέψει τόσο αν το SGPC είχε παραμείνει συνειδητό σχετικά με το ήθος των Sikh. Προσέθεσε ότι η εγκαθίδρυση της επίδειξης στο Σιχισμό πρέπει να ελεγχθεί αμέσως αλλιώς  θα αρχίσει ο καθένας να παίζει ρόλο των μεγάλων δασκάλων των Sikh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...