Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η ζόρικη σχέση των πάντα με τις κούνιες!


presstv.com

Γιγαντίαια πάντα τρελαίνονται να παίζουν με κούνια, αλλά δεν μπορούν να μην αισθάνονται αμηχανία, όταν πέφτουν, η οποία προφανώς συμβαίνει όλη την ώρα, σύμφωνα με βίντεο που πρόσφατα κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ζωολογικό Κήπο του Δάσους Shenyang στην πόλη Σενγιάνγκ, στην επαρχία Liaoning βορειοανατολικά της Κίνας.

Τα τέσσερα πάντα που ζουν στο ζωολογικό κήπο, Pu Pu, Fa Fa, Bing Qing και Bing Hua, φαίνεται πως δεν μπορούν  να απολαύσουν τις κούνιες στο ζωολογικό κήπο τους χωρίς να πέσουν. Φανταστείτε την απογοήτευσή τους, καθώς τα πάντα θέλουν να απολαύσουν μια ωραία κούνια, αλλά καταλήγουν να είναι πεσμένα στις πλάτες τους, βιώνοντας τη μια δυσάρεστη πτώση μετά την άλλη. Αλλά δεν δέχονται όλα τα πάντα την προσβολή του να πέφτουν από μια κούνια ξαπλωμένα. Βίντεο δείχνει ένα πάντα τόσο θυμωμένο,που έσπρωξε εκνευρισμένο την κούνια.


Σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο Λιού Μπόουεν, τα παντά ανησυχούν μήπως και «γίνουν ρεζίλι». Το ρεζίλεμα είναι ένα κινεζικό πολιτιστικό φαινόμενο στο οποίο οι άνθρωποι - και τα πάντα - αισθάνονται ότι έχουν ντροπιαστεί ή ότι έχει δεχτεί χτύπημα η αξιοπρέπειά τους.

Όμως, ενώ τα  πάντα μπορεί να υποστούν ένα μικρό ρεζίλεμα λόγω της ανικανότητάς τους να παραμείνουν στη κούνια, τα χνουδωτά και στρουμπουλά πάντα των 100kg δεν τραυματίζονται σωματικά όταν τρώνε μια τούμπα, είπε ο Liu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...