Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Κυριακή Γ' Μτθ.-Αποστολικό Ανάγνωσμα

Αποτέλεσμα εικόνας για jesus saviour

Ποιος μπορεί να σωθεί;Μπορώ εγώ να σωθώ;Μπορούν τα μέλη της οικογένειάς μου,οι φίλοι μου,οι γνωστοί μου;Και με τόσα πάθη και με αδυναμίες που μας ταλαιπωρούν;

Ο Απόστολος Παύλος είναι ξεκάθαρος σήμερα απευθυνόμενος στους Χριστιανούς όλων των εποχών.Όποιος πιστεύει πραγματικά μπορεί να σωθεί.Ο άνθρωπος κατέληξε να είναι εχθρός του Θεού.



Κι όμως ήρθε ο Υιός του Θεού και θυσιάστηκε και αναστήθηκε για όλους μας.Από τον πιο αγαθό μέχρι τον πιο απαίσιο άνθρωπο.Χωρίς καμία εξαίρεση.Και άνοιξε για όλους μας το δρόμο για τους Ουρανούς.Το δρόμο για να επιστρέψουμε στην Ουράνια Πατρίδα μας,την πραγματική πατρίδα μας.

Δεν έχει σημασία πόσο μας βαραίνουν οι αμαρτίες και τα λάθη μας.Αν σήμερα βάλουμε αρχή να μετανιώσουμε και να αλλάξουμε έστω ελάχιστα τη ζωή μας,τότε ο Χριστός θα τρέξει να σηκώσει όλο το υπόλοιπο βάρος και να μας χαρίσει την σωτηρία που τόσο ποθούμε!

5 σχόλια:

  1. αστο παπα κωστα πολυ απλά τα λές, και μετα θα μας πείς και για εξομολόγηση σε παπά και για να ρχόμαστε στην Εκκλησία κάθε Κυριακή και... κατα τα άλλα απλά. Αν ήταν έτσι θα είμασταν όλοι Χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιλογές είναι αυτές.Και στο πως τα βλέπεις και στο πως τα κάνεις...

      Διαγραφή
  2. γινεται δηλαδή η εξομολόγηση να είναι εύκολη και το πρωινο της Κυριακής και οι νηστείες;... αφήνω τις σχέσεις. Τί μας λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι επιλογές; κόλαση ή παράδεισος. Για να πας στον Παράδεισο θες αυτά που εσύ λες επιλογές και τα παρουσιάζεις απλά, σαν το τραγούδι και τι ζητάω μια ευκαιρία . Σιγά μην έχει ευκαιρίες παράδεισος. Αστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...