Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πάλης ξεκίνημα...

Αποτέλεσμα εικόνας για many people painting

Ήρθε η ώρα των "Παραιτηθείτε"!Ένα νέο κίνημα που ξεπήδησε μέσα από τα φλεγόμενα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με πρωτεργάτες δυναμικούς διανοούμενους του δημοκρατικού φιλοευρωπαϊκού  τόξου. Πάμε όλοι μαζί να γκρεμίσουμε τον δικομματισμό που ζει μέσα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνοντας ξανά στην εξουσία ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι,Λίμνες,Ραχούλες και άλλα όμορφα τοπία.

Πάμε να αναπτύξουμε τη χώρα ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ που σε συνδυασμό με τους γελοίους πολιτικούς  που είχαμε τόσα χρόνια έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι.



Όπως και να 'χει,καμία συμπάθεια δεν έχω στην παρούσα κυβέρνηση η  οποία και στα ψέμματα μας φλόμωσε και διέλυσε κάθε εστία αντίστασης σε αυτά που η χώρα βιώνει εδώ και τόσα χρόνια,ενώ ταυτόχρονα προωθεί ένα σωρό εθνομηδενιστικά και άλλα κόλπα.Οπότε και να πέσουν δεν θα τα βάψω μαύρα.Μόνη εξαίρεση ο Κοτζιάς που τον εκτιμώ και θεωρώ ότι κάνει δουλειά.

Αλλά όλο αυτό το συνονθύλευμα που θα διαμαρτυρηθεί το απόγευμα,τι προσκομίζει;Ένα δήθεν ευρωπαϊσμό(δηλαδή άκριτο πιθηκισμό)που και οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι αφήνουν πίσω τους.Και ποια είναι η πολιτική λύση;Μια οικουμενική κυβέρνηση που ζητά κι ο Λεβέντης;Ο Κούλης;Τι νέο φέρνουν;

Τέλος,θεωρώ την επίθεση των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ στον Αρκά άθλια.Δεν ήξερα ότι δεν επιτρέπεται η κριτική σε οποιοδήποτε αριστερό σχήμα.Ούτε ότι απαγορεύεται η πολιτική(και κομματική ακόμα)άποψη  αν δεν μας είναι αρεστή.

Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην συγκέντρωση σήμερα κι ας πρεσβεύει ό,τι αντιπαθώ περισσότερο στους πολίτες αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...