Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Δ/ντης σχολείου στην Τουρκία ονειρεύεται τάξεις αρρένων-θηλέων

School principal in Turkey arbitrarily decides to end coed system at his school
birgun
Σε μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Γυμνασίου  Konevi Ανατολίας  της Κόνια της Τουρκίας - μια κυρίως  συντηρητική πόλη -, αναφέρεται ότι οι τάξεις δεν θα είναι πλέον μικτές και ότι τα αγόρια και τα κορίτσια που φοιτούν θα τοποθετούνται σε χωριστές αίθουσες αρχής γενομένης από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.

Η αυθαίρετη απόφαση που είχε την υπογραφή του διευθυντή του σχολείου δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ως ανακοίνωση για τους γονείς. 
Παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση αργότερα διαγράφηκε από την κεντρική σελίδα, η φωτογραφία που ανέβηκε εξακολουθεί να είναι ορατή στην  ενότητα galleries.



O βουλευτής του  κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP από την Σμύρνη, Tuncay Ozkan, αντέδρασε σε αυτό από το λογαριασμό του στα  social media και ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών Ισμέτ Γιλμάζ να «αναλάβει τις απαραίτητες ενέργειες για να συνεφέρει το διευθυντή» .

Ο Ozkan είπε επίσης στο μήνυμά του ότι «ενώ ο κόσμος είναι απασχολημένος με την επιστήμη, οι διευθυντές των σχολείων μας είναι απασχολημένοι προσπαθώντας να διαχωρίσουν τα αγόρια και τα κορίτσια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...