Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τα φίδια στη Σμύρνη είχαν "μυριστεί" τον σεισμό

Σεισμός Μυτιλήνη: Τα... φίδια στη Σμύρνη «προέβλεψαν» τον Εγκέλαδο (ΦΩΤΟ)
Από τη Σμύρνη ήρθε η «πρόβλεψη» για τον σεισμό που ταρακούνησε την Μυτιλήνη και κατέστρεψε περιουσίες, ενώ κόστισε και την ζωή μια μητέρας δύο παιδιών!
Η πόλη έχει γεμίσει φίδια εδώ και δυο μέρες, όπως είχε γίνει και πριν από τον σεισμό του 1999, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Μελντά Ονούρ, περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας δηλαδή σχεδόν δυο ώρες πριν γίνει ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ στην Λέσβο!

Η ανάρτησή της προκάλεσε αίσθηση και αναπαράχθηκε χιλιάδες φορές καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν όντως δει οι ίδιοι ή είχαν μάθει για περιστατικά με φίδια στην Σμύρνη, το τελευταίο διάστημα.

«Εδώ και δύο μέρες έρχονται ειδήσεις ότι στην πόλη έφτασαν φίδια. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό, ήταν πριν τον σεισμό του 1999. Μην πείτε ότι δεν σας το είπα», είναι η μετάφραση όσων έγραψε και λίγο αργότερα τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες πολιτών που «αντιμετώπισαν» φίδια στα σπίτια τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα χειροκροτήματα

  Τα χειροκροτήματα μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού μεταφορών ήταν το αποκορύφωμα της άθλιας εικόνας που για ακ...