Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ινδονησία





12 σχόλια:

  1. Γεια σου Παπα-Κωστα μου! ο Νικος ειμαι! μιας και μικησες για την ορθοδοξια στην ινδονησια θα ηθελες να αναρτησεις μια μερα την ιστορια του Πατερ Δανιηλ Μπουαντορο! Η ζωη του ειναι ενα θαυμα! Ειναι ο ανθρωπος αυτος ενας νεος Αποστολος παυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπες και στο Orthodoxwiki θα βρεις εκει την ιστορια του! ειναι συναρπαστικη! γραψε στο GOOGLE FATHER DANIEL BYANTORO. Παρεπιπτοντως μηπως κοιταξες το βιβλιο του Αρχιμανδριτου Χαραλαμπου Βασιλοπουλου. Το εχει κατεβασμενο ολοκληρο στο διαδυκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Νίκο,θυμήθηκα ποιος είναι.Την ξέρω την ιστορία του.Και κάτι κουτσομπολιά από τότε που τον καθαίρεσε το Οικ.Πατριαρχείο.

      Διαγραφή
    2. Γιατι τον καθαιρεσε το οικουμενικο Πατριαρχειο

      Διαγραφή
    3. Μην τα ρωτάς.Για βλακείες διοικητικές.Ευτυχώς βρήκε άκρη με τους Ρώσους και λύθηκε το θέμα

      Διαγραφή
  3. το βιβλιο λεγεται ΟΙ 52 ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα σου σηκωθει η τριχα! να μου το θυμασαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν διαβασεις το βιβλιο θελω να μου πεις τη γνωμη σου! Μετα θελω να σε ρωτησω πληροφοριες για το I-CHING

      Διαγραφή
  5. ο Πατερ Δανιηλ Μπουαντορο ειχε φτιαξει παλια μια ραδιοφωνικη εκπομπη στο διαδικτυο με τιτλο CHRIST THE ETERNAL KALIMAT. KALIMAT στα Αραβικα ειναι ο ΛΟΓΟΣ. Ο Πατερ Μπουαντορο πριν να χειροτονηθει οταν ηταν ακομη μουσουλμανος διαβαζε στο κορανι οτι ο Ιησους ο γιος της Μαριας ειναι ο allah kalimat δηλαδη ο Λογος του Θεου. Βεβαια ο Μωαμεθ φασκει και αντιφασκει γιατι απο τη μια δε παραδεχεται το Χριστο σαν Υιο του Θεου αλλα απο την αλλη τον παραδεχεται ως Λογο του. Ωστοσο ο Πατερ Μπουαντορο διαβαζοντας αυτο το κομματι παραξενευτηκε και θελησε να μαθει την αληθεια. ο Κυριος τον ελεησε και του παρουσιαστηκε και ετσι στη πορεια του λυθηκαν ολες οι αποριες. Οι γερονταδες στο Αγιο Ορος του αποκαλυψαν οτι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Αγ.Όρος πήγε αφού έγινε Ορθόδοξος σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία.

      Διαγραφή

H δυσκολία

  Να σε δεχτεί ο Χριστός είναι εύκολο. Ο Χριστός όλους τους δέχεται. Όλους τους περιμένει. Πολλές φορές όχι μόνο τους περιμένει αλλά τους πλ...