Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

καθημερινή ζωή στην Ερυθραία μέσα από φωτογραφίες

Photos: Everyday Eritreans through lens of its famed photographer
Κάθε χώρα έχει τους καθημερινούς της ανθρώπους,  πείτε τους απλούς πολίτες, εκείνους που ασχολούνται με τις καθημερινές τους δραστηριότητες με σκοπό να τα βγάλουν πέρα.


Οι άνθρωποι που παίζουν καθημερινούς ρόλους με στόχο να συμβάλλουν στην εθνική ανάπτυξη. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που οι αντίστοιχες κυβερνήσεις υποτίθεται ότι εργάζονται για να υπηρετήσουν.
Χάρη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο καθημερινός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να οδηγεί ένα επίπεδο κοινωνικής αφήγησης. Συχνά έχουν γίνει το επίκεντρο της φωτογραφίας και της φωτογραφικής αναπαράστασης.
Ένας φωτογράφος από  την Ερυθραία, ο Ghideon Musa μέσω του φακού συνεχίζει να προβάλλει τη καθημερινή Ερυθραία από την πρωτεύουσα Asmara και τις περιοχές του Κράτους της Ερυθράς Θάλασσας. Καθώς το κάνει, ο φακός του σέβεται την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία και τον πολιτισμό.
Επιλέγουμε τις 20 κορυφαίες φωτογραφίες των στιγμιότυπων του Ghideon που αντιπροσωπεύουν την καθημερινή Ερυθραία.


 Οι φωτογραφίες θα μεταφέρουν πάντα ένα μήνυμα και αυτό είναι που σαν  ένας υπερήφανος υπήκοος της Ερυθραίας , ο Ghideon έχει στόχο να επιτύχει με την κοινή χρήση φωτογραφιών της Ερυθραίας μέσω των λογαριασμών κοινωνικών μέσων  του, του Twitter και του Facebook.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ουαί

  Απόψε το βράδυ ο Χριστός απευθύνει τα "ουαί" στους Φαρισαίους και τους Γραμματείς. Είναι από τις λίγες φορές αν όχι και η μοναδι...