Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

22 συλλήψεις για την επίθεση στην Ahvaz


panorama.am

Το Ιράν συνέλαβε 22 άτομα για  μια θανατηφόρα επίθεση εναντίον στρατιωτικής παρέλασης στη νότια πόλη Ahvaz την περασμένη εβδομάδα που η Τεχεράνη κατηγορήθηκε για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους περιφερειακούς συμμάχους της, ανέφερε το υπουργείο Πληροφοριών τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Reuters .

"Περίπου 22 άνθρωποι που εμπλέκονται στην επίθεση στην Ahvaz έχουν αναγνωριστεί και συλληφθεί ... όπλα, ειδικός εξοπλισμός υλικού και επικοινωνιών κατασχέθηκαν στο σπίτι που ανήκε στην πενταμελή τρομοκρατική ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση", ανέφερε μια δήλωση του υπουργείου , σύμφωνα με το ημι-επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.


Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε μια εξέδρα στην οποία είχαν συγκεντρωθεί Ιρανοί αξιωματούχοι το Σάββατο για να παρακολουθήσουν μια ετήσια παρέλαση που τιμούσε την έναρξη του πολέμου του Ιράν το 1980-88 με το Ιράκ. Δώδεκα μέλη της ελίτ των Φρουρών της Ιρανικής Ισλαμικής Επανάστασης ήταν μεταξύ των 25 νεκρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ουαί

  Απόψε το βράδυ ο Χριστός απευθύνει τα "ουαί" στους Φαρισαίους και τους Γραμματείς. Είναι από τις λίγες φορές αν όχι και η μοναδι...