Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας ΙΙ για τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τη μαριχουάνα.

Patriarch says government needs to take responsibility to prevent private sector's involvement in marijuana industry
ipn.ge

Δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο τα οικονομικά. Γιατί χρειαζόμαστε μια τέτοια οικονομία αν χάσουμε τα παιδιά μας; - Είπε ο Καθολικός - Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας Ηλίας ΙΙ σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τη μαριχουάνα.
Όπως είπε ο Πατριάρχης στο κήρυγμα της Κυριακής, οι αρχές πρέπει να εξετάσουν την προαναφερθείσα διαδικασία με μεγάλη ευθύνη. "Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό είναι επικίνδυνο, διότι οι τοξικομανείς από άλλες χώρες θα έρθουν εδώ για να απολαύσουν αυτή την ελευθερία, κάτι που θα προωθήσει τη διάδοση της χρήσης ναρκωτικών στη Γεωργία, γι 'αυτό θα ήθελα να ζητήσω από την κυβέρνηση να το εξετάσει με μεγάλη ευθύνη. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την οικονομία, το εισόδημα από τα οικονομικά, γιατί τι θέλουμε τέτοια οικονομικά, αν χάσουμε τα παιδιά μας; Ελπίζω ότι η Εκκλησία, ο λαός και η κυβέρνηση θα κάνουν τα πάντα για να μειώσουν τον αριθμό αυτών των ασθενών, "είπε ο Πατριάρχης.



ipn.ge

Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και θα πρέπει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, ο κλάδος αυτός δεν πρέπει να μετακινηθεί στον ιδιωτικό τομέα - δήλωσε ο Αγιώτατος και Μακαριότατος Ηλίας ΙΙ Καθολικός - Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας  κατά το κήρυγμα της Κυριακής στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, σχολιάζοντας σχέδιο νόμου για τη βιομηχανία μαριχουάνας.
"Νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και θα πρέπει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, ο κλάδος αυτός δεν πρέπει να μετακινηθεί στον ιδιωτικό τομέα, αν μετακινηθεί στον ιδιωτικό τομέα, δεν θα μπορέσουμε να τον ελέγξουμε.Πρέπει να οριστεί από  το νόμο ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη γι 'αυτό », δήλωσε ο Πατριάρχης.

Η κυβέρνηση της Γεωργίας έχει εκπονήσει νομοθετική πρωτοβουλία για την αδειοδότηση της καλλιέργειας και της παραγωγής κάνναβης για εξαγωγή φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ουαί

  Απόψε το βράδυ ο Χριστός απευθύνει τα "ουαί" στους Φαρισαίους και τους Γραμματείς. Είναι από τις λίγες φορές αν όχι και η μοναδι...