Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Τικ τοκ

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεψυδρα

Ναι,οφείλουμε να το παραδεχτούμε.Αυτή η κυβέρνηση για την ώρα τα πάει καλά.Και με τις πυρκαγιές καλά τα πήγε(βέβαια είναι λίγο δύσκολο να αφήσεις λόγω αχρηστίας να καούν πάνω από 100 άνθρωποι)και μια άλλη,πιο θελκτική εικόνα δείχνει στην Ευρώπη και επενδύσεις ετοιμάζονται να ξεκολλήσουν κλπ, κλπ.

Βέβαια το βασικό της όπλο σιγά σιγά θα αρχίσει να αποδυναμώνεται.Ποιο όπλο;Είναι πρόσφατες οι μνήμες από την προηγούμενη κυβέρνηση.Ο χρόνος όμως κυλά,οι μνήμες ξεθωριάζουν και οι δύσκολες αποφάσεις είναι μπροστά.Αν και η πορεία προς την ΠΑΣΟΚοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ(καθόλου εύκολη διαδικασία αν με ρωτάτε)τους δίνει λίγο έξτρα χρόνο.Παρ'όλα αυτά περιμένει ο κόσμος να δει πράγματα.Και τελειώνει η άμμος της κλεψύδρας.

2 σχόλια:

  1. Ερώτημα: Αυτή η κυβέρνηση τα πάει καλά ή αυτή την εντύπωση μας καλλιεργούν τα media; Γιατί, πραγματικά, προσπαθούν να μας πείσουν ότι από τις 8 του Ιούλη ξυπνήσαμε σε άλλη χώρα.. Όσον αφορά την Εύβοια, θεωρώ ότι η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη σε σχέση με το Μάτι, αλλά δεν θα το συνεχίσω για να μη μου καταλογιστεί μισανθρωπικός οίστρος..
    Άλλα αφού ο πρωθυπουργός μας δήλωσε παρών και μάλιστα αξύριστος (όπως και το ανηψάκι του), όλα καλά..
    Θα δούμε τι θα συμβεί εν ευθέτω χρόνω. Αν το μέρος αναδασωθεί με.. ανεμογεννήτριες, όπως υπαινίχθηκε ο προσωπικός επιστολογράφος του Αφεντικού σου, τότε, ναι, ήρθε η ανάπτυξη.. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα,κάνανε δυο τρεις κινήσεις που τις είδε ο κόσμος θετικά.Σίγουρα τα ΜΜΕ την πάνε με 1000 την κυβέρνηση (για την ώρα).
    102 νεκροί,ανάμεσά τους και παιδιά,δεν ισοσταθμίζονται με τίποτα.Καλά κάνεις και δεν συνεχίζεις...
    Η αξυρισιά μετράει!
    Ποιος επιστολογράφος του Αφεντικού;Έχει ο Θεός επιστολογράφο;Μη μου πεις για Βελό...θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...