Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Θέμα ευφυίας

Αποτέλεσμα εικόνας για careless driver clipart

Το θέμα δεν είναι το σύστημα με το οποίο θα εξετάζονται οι υποψήφιοι οδηγοί.Αν θα είναι το παλαιότερο ή κάποιο πιο καινούριο.Το να μάθεις να οδηγείς είναι εύκολο.Το να μάθεις τα σήματα είναι πιο δύσκολο αλλά το καταφέρνεις.Το ζήτημα είναι τι μυαλά κουβαλάνε όλοι αυτοί που θα οδηγήσουν αύριο μεθαύριο.Επειδή βλέπω κόσμο και κοσμάκη και πως συμπεριφέρονται,τρέμω στην ιδέα πως κάποιοι από αυτούς θα έχουν ένα μεταλλικό όπλο κάποιων τόνων το οποίο θα μετακινούν σε δρόμους μικρούς και μεγάλους,σε πολυσύχναστα μέρη και εθνικούς δρόμους.Αυτό που χρειάζεται είναι ένα σοβαρό ψυχολογικό τεστ και ένα τεστ IQ.Γιατί με αυτά που βλέπω τον τελευταίο καιρό...

2 σχόλια:

  1. Που να δεις επαρχία τι γίνεται, πήγα για λίγες μέρες σε κάτι χωριά στην ήπειρο και εφριξα. Δεκάδες μηχανάκια μικρά μεγάλα κάθε μέρα να πηγαίνουν σαν σφεντόνες μέσα στα στενά σε στροφές χωρίς ορατότητα, κράνος όσο είδες εσύ είδα και γώ, ούτε έναν δεν είδα με κράνος, ούτε έναν!Αλλά και ελάχιστους με αυτοκίνητο που φορούσαν ζώνη κι αυτοί ήταν επισκέπτες, νταξ..
    Θα έλεγα παπα Κώστα ότι ένα σοβαρό ψυχολογικό τέστ συν τουλάχιστον ένα IQ τεστ εκτός από τους υποψήφιους οδηγούς θα πρέπει να περνούν και όλοι πριν πάνε να ψηφίσουν!
    Γιατί το ψάρι απο κει βρωμάει. Πως περιμένεις να συνετιστούν οι περισσότεροι αν οι ίδιοι που νομοθετούν κλπ δεν δίνουν το παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ήπειρο όλα γίνονται καλά!Εντάξει;
      Ξέρω τι γίνεται στην επαρχία .Μην αρχίσω πάλι για τα Κύθηρα...εκεί να δεις ιστορίες...

      Διαγραφή

Σάββατο του Λαζάρου

  Όταν ο Χριστός έμαθε πως ο Λάζαρος πέθανε, δάκρυσε. Και όσοι ήταν γύρω Του θαύμασαν πόσο αγαπούσε ο Χριστός τον φίλο Του. Αργότερα, όταν ο...