Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο Αρχ/πος Θεοδόσιος (Atallah) Hanna στον διάδοχο του θρόνου των ΗΑΕ

ΗΑΕ διάδοχος του θρόνου λαμβάνει αρχιεπίσκοπος της Ιερουσαλήμ
copts-united
Ο διάδοχος του θρόνου του Άμπου Ντάμπι υποδέχτηκε  τη Δευτέρα τον Επίσκοπο Θεοδόσιο (Atallah) Hanna, Αρχιεπίσκοπο Σεβάστειας κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Συζήτησαν μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα την εδραίωση των αρχών της ανεκτικότητας, της αγάπης και της ειρήνης μεταξύ των λαών της περιοχής και την απόρριψη της βίας, του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας.

15 σχόλια:

  1. Καλημερα Παπα-Κωστα μου! ο Νικος ειμαι! Μηπως ειδες καθολου το βιβλιο που λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα.Μου άρεσε.Αν κι είχε κάποιες υπερβολές θίγει το ζήτημα του τζόγου πολύ σωστά.Κάποτε έμεινα μια βδομάδα νηστικός για να παίζω στοίχημα!

      Διαγραφή
    2. Φανταζομαι το ειδες που ανεφερε μεσα για τη Λευκη αδελφοτητα

      Διαγραφή
    3. Ναι,τραβηγμένα από τα μαλλιά αυτά.

      Διαγραφή
    4. Δυστυχως υπαρχει αυτη η σατανικη οργανωση. Δε το λεω αυτο μονο επειδη το αναφερει και ο Παπα-Σαββας Αχιλλεως η ο Λιακοποπουλος. Αναφερεται η υπαρξη της και στην ιστοσελιδα της Ιερας μητροπολης Γλυφαδας. Εκτος αυτου η υπαρξη της εχει γινει γνωστη απο τα ιδια τα μελη της οπως ηταν η Ελενα Μπλαβατσκυ και ο Αλιστερ Κροολυ. ο Αλιστερ Κροολυ ηταν σατανιστης και ιδρυτης το ερμητικου ταγματος της χρυσης αυγης. Μελη του ερμητικου ταγματος της χρυσης αυγης ηταν ο χειρουργος σερ Αρθουρ Κοναν Ντουλ που ηταν ο δημιουργος του Σερλοκ Χολμς. Αλλο μελος ηταν ο συγγραφεας Μπραμ Στοκερ που ειχε γραψει το μυθιστορημα ο Δρακουλας. Εν τω μεταξυ ο πραματικος Δρακουλας δηλαδη ο Βλαντ Τσεπες ηταν μελος μιας οργανωσης που λεγοταν το ταγμα του δρακου που ειχε σαν συμβολο τον ουροβορο οφι το συμβολο των γνωστικιστων και των μασονων. Ολα αυτα φανταζομαι θα σου φαινονται παραξενες συμπτωσεις

      Διαγραφή
    5. νομιζω οτι εχω κανει καλη ερευνα. τι λες και εσυ

      Διαγραφή
    6. Ότι έχεις μεγάλη φαντασία που τρέχει.Εκτός του ότι όλα αυτά για τη Λευκή Αδελφότητα βασίζονται σε λόγια της Μπλαβάτσκυ,τα οποία πιθανότατα είναι εντελώς ψεύτικα.Ούτε καν στο Θιβέτ δεν πρέπει να έχει πάει.Ο Crowley δεν ίδρυσε φυσικά το Τάγμα της Χρυσής Αυγής.Αυτοί έκαναν τον πρώτο ναό του το 1888 ενώ ο Crowley γεννήθηκε το 1875.

      Το Τάγμα του Δράκου το ίδρυσε ο Βασιλιάς της Ουγγαρίας για να αντιμετωπίσει την τουρκική επεκτατικότητα.Καμία σχέση με Μασόνους κλπ.Και δεν έχει σήμα ουροβόρο όφι αλλά ένα δράκο με την ουρά δεμένη στο λαιμό του και τον σταυρό του Αγίου Γεωργίου χαραγμένο στην πλάτη του.
      Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να ασχολείται με ό,τι θέλει.Εγώ προσωπικά τα θεωρώ χαζομάρες.

      Διαγραφή
    7. Κοιταξε μπορει να εχω φαντασια αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχω κοιταξει επισημες πηγες. Τι λογο ας πουμε ειχε η Μπλαβατσκυ να πει ψεματα! Ειχε αναφερει τους δασκαλους της και ειχε δειξει φωτογραφιες τους. Ενας απο αυτους λεγοταν Μειτρεγια και ενας αλλος Κουτ Χουμι. Υπηρχαν και αλλα εκλλησιαστικα βιβλια που ανεφεραν την υπαρξη της λευκης αδελφοτητας. Και ο μακαριστος Πατερ Αντωνιος Αλεβιζοπουλος στα βιβλια του τους εχει αναφερει. Γιατι δεν μπηκες στην ιστοσελιδα της Ιερας μητροπολης Γλυφαδας να δεις που λεει τα ιδια πραματα. Οσον αφορα τον Αλιστερ Κροολι δειχνει φωτογραφιες που πηγαινε στο βουνι Κ2 στο Θιβετ και εκανε αποκρυφισμο. Ο ιδιος ειχε δηλωσει μελος της λευκης αδελφοτητας. Αν τωρα ελεγε ψεματα αυτο δε μπορω να το ξερω. Και εκτος αυτου η λευκη αδελφοτητα ισχυριζεται οτι εχει παραρτηματα της οργανωσης εδω στην Ελλαδα. Εχουν κατσει και εχουν αναρτησει τις διευθυνσεις τους. Κοιταξε το. Οσον αφορα για το ταγμα του δρακου ξερω ποιος το ιδρυσε αλλα εγω σου ανεφερα οτι μελος του ηταν ο Δρακουλας. Εγω ειχα διαβασει στο ιντερνετ για ουροβορο δρακοντα οχι για δρακο με ουρα δεμενη στο λαιμο του. Εξαλλου οι μασονικες οργανωσεις εχουν αποκρυψει πολλα απο τα εργα τους στη πορεια της ιστοριας. Καποτε μου ελεγες οτι στα χρονια της Τουρκοκρατιας οι επισκοποι δε καναν τιποτα για να εμποδισουν την εισοδο των παπικων στοιχειων στην ορθοδοξη Θεολογια. Δεν αναρρωτιεσαι αραγε το γιατι

      Διαγραφή
    8. και μη ξεχνας και κατι βασικο. Οι περισσοτεροι ανθρωποι που ειναι σκεπτικιστες θεωρουν την ιδια την υπαρξη του διαβολου φανταστικο γεγονος. Δυστυχως η υπαρξη των δαιμονων οπως το ξερεις καλυτερα απο μενα ειναι γεγονος και ακομη πιο τρομαχτικο γεγονος ειναι τα διαβολικα τους εργα μεσα στη πορεια της ιστοριας. ο Μεγας Αντωνιος οπως θυμασαι ετρωγε ξυλο νυχθημερον απο αυτους. Για σκεψου προσεκτικα κατι. Αν ο Αγιος Αντωνιος ζουσε στην εποχη μας και ελεγε στο κοσμο οτι ετρωγε ξυλο απο τους δαιμονες πως θα τον αντιμετωπιζαν αραγε. Σαν Αγιο η σαν Ψυχιατρικο ασθενη. Για σκεψου το λιγο αυτο.

      Διαγραφή
    9. Κι επειδή το λέει η ιστοσελίδα της Μητρόπολης Γλυφάδας,τι λέει;
      Γιατί να πεου ψέματα άνθρωποι που ασχολήθηκαν με μαγείες,μασονίες κλπ;Η ζωή τους είναι ένα ψέμα.Για να αποκτήσουν όνομα και οπαδούς.
      Δηλαδή η Λευκή Αδελφότητα,μια οργάνωση υπερφυσικών όντων,γιατί αυτό υποτίθεται ότι είναι,βγάζουν στο διαδίκτυο τα παραρτήματά τους;
      Οι περισσότεροι επίσκοποι επί τουρκοκρατίας είτε κοίταγαν τη βολή τους είτε δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
      Ο Μ.Αντώνιος βασανίζοταν από δαίμονες,με παραχώρηση του Θεού,γιατί ήταν ο Μ.Αντώνιος.Πνευματικό ανάστημα τεράστιο.Όταν μίλαγε για δαίμονες,μιλούσε για πάθη,πειρασμούς κλπ.Ποτέ δεν πήγε να πει ιστορίες σε κόσμο για τα υπόλοιπα.Αυτά μαθεύτηκαν αργότερα,όταν τα κατέγραψε ο Άγιος Αθανάσιος.Και δεν το έκανε για να μη φουντώνει η φαντασία των ανθρώπων και αποπροσανατολίζονται από τα βασικά και αναλώνονται σε δευτερεύοντα ή και εντελώς ανύπαρκτα πράγματα.

      Διαγραφή
    10. οι μαγοι ειναι ψευτες και απατεωνες. Η διαφημηση που κανουν ειναι για να ξανακανουν τα αφεντικα τους αρχοντες του κοσμου τουτου. Και οπως ουσιαστικα τα εχουν καταφερει. οι ηγετες του κοσμου τουτου προσκυνουν τον διαβολο για αυτο και κανουν ολο αυτο το κακο στο κοσμο. Ανεπισημως η Εκλλησια παραδεχεται οτι η μασονια διοικει το πλανητη. Αν τωρα καποιοι ιερεις φοβουνται να το πουν δημοσιως για να μη δεχτουν κυρωσεις αυτο ειναι αλλο θεμα. Και ναι ο Μεγας Αντωνιος ηταν μεγαλος ασκητης για αυτο τον χτυπαγαν στη κυριολεξια οι δαιμονες. Το κακο ειναι που δεν μπορουμε ουτε στο ελαχιστο να τους μιμηθουμε

      Διαγραφή
    11. Εννοω φυσικα να μιμηθουμε τους Αγιους οχι Θεος φυλαξει τους δαιμονες.

      Διαγραφή
  2. Ωραιο και το αρθρο με τον Ενωχ και το Προφητη Ηλια! Τη ξερω ολη την ιστορια! Αφου θα κυρηξουν για 3 χρονια κατα παραχωρηση του Θεου θα συλληφθουν απο τον αντιχριστο, θα μαρτυρησουν στα χερια του, θα θανατωθουν, θα αναστηθουν μετα 3 ημερες και μετα θα ξανααναληφθουν στους Ουρανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως μου γεννιεται και μια απορια. Πως να αισθανεται αραγε ενας ανθρωπος σαν τους 2 προφητες οταν εχει ζησει πανω απο 2.000 χρονια. Μου κανει θαυμαστη εντυπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σοβαρότητα

  Άδωνις Γεωργιάδης(Υπουργός Υγείας) για καρκινοπαθή από τη Λέσβο: « Αν ήταν στις Η.Π.Α θα είχε πεθάνει» Γιώργος Φλωρίδης(Υπουργός Δικαιοσύν...