Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Βραβεύτηκε η Μαμά Μάγκι της Αιγύπτου

Ruler of Dubai honors the Coptic icon

copts-united
Μεταξύ των πέντε ατόμων που τίμησε ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ήταν η μαμά Μάγκι, η «Μητέρα Τερέζα της Αιγύπτου» της οποίας η οργάνωση "τα  παιδιά του Στεφάνου" αλλάζει τη ζωή στις παραγκουπόλεις στις χωματερές του Καΐρου. 
Η Maggie Gobran ,είναι γνωστή για το καινοτόμο, μετασχηματιστικό έργο της και έχει κερδίσει παγκόσμια φήμη και πολλαπλές υποψηφιότητες για το βραβείο Νόμπελ, αλλά διαβεβαίωσε ότι το χαμόγελο ενός παιδιού είναι πιο σημαντικό γι 'αυτήν από το να κερδίσει το βραβείο Νόμπελ.


Ξεκίνησε το ανθρωπιστικό έργο της με τον σύζυγό της το 1985, και ενθάρρυνε πολλούς ανθρώπους να ενταχθούν στο έργο για να βοηθήσει 30.000 αιγυπτιακές οικογένειες.
5 Άραβες Δημιουργοί  Ελπίδας κέρδισαν το μεγάλο βραβείο του 1 εκατομμύριου dirham που θα δοθούν για κάθε έναν από τους πέντε φιναλίστ για τον εθελοντισμό τους, που βοήθησε να κάνουν τη διαφορά σε χιλιάδες ζωές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...