Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Σχόλια Ανατολίτικα με ολίγον από ριάλιτι...

Αποτέλεσμα εικόνας για oriental painting



-Τυχεροί οι Γεζίντι μέσα στην ατυχία τους.Την περίπτωσή τους φαίνεται να αναλαμβάνει η Αμάλ Αλαμουντίν(Κλούνεϊ).Ίσως έτσι υπάρξει μια κάποια απόδοση δικαιοσύνης.Όχι ότι θα τιμωρηθούν όσοι εξόπλισαν και εκπαίδευσαν το ΙΚ.Όχι,τα εκτελεστικά όργανα θα την πληρώσουν.


-Οι Κόπτες,οι Χαλδαίοι και οι άλλοι Χριστιανοί της Ανατολής δεν έχουν την ίδια τύχη μέχρι στιγμής.Στη Δύση ούτε που τολμάνε οι περισσότεροι να ψελλίσουν κάτι για τους διωγμούς των Χριστιανών.

-Οι Κούρδοι της Συρίας  εξοπλίζονται από τον Τραμπ αλλά δυστυχώς εκτός από τους εχθρούς τους,στοχεύουν και ομοεθνείς τους.Αν δεν κάνουν και τώρα κράτος δεν ξέρω πότε θα τους δοθεί ξανά τέτοια ευκαιρία.Και σε αυτούς και σε όλους εμάς.Γιατί η ίδρυση ενός ισχυρού κουρδικού κράτους θα είναι πολύ ευεργετική για όλη τη Μ.ανατολή.


-Για την καταπίεση που υφίστανται οι Σιχ σε Ινδία-Πακιστάν θα μιλήσει κανένας ανθρωπιστής;Για τους μουσουλμάνους της Μυανμάρ;Δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ο ανθρωπισμός στη Δύση.Έχω λάβει καμιά δεκαριά μέηλ για τους διωγμούς(τους υποτιθέμενους,δεν έχουν αποδειχτεί αλλά είναι πιθανό να γίνονται)των γκέυ στη Τσετσενία.Για όλους τους παραπάνω...κιχ.

-Μια που ανέφερα την Τσετσενία.Ο Καντίροφ,ο ηγέτης της Δημοκρατίας της Τσετσενίας είναι πολύ σκληρός,έξυπνος και μεθοδικός άνθρωπος.Και είμαι σίγουρος ότι ονειρεύεται να γίνει ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον ισλαμικό κόσμο.Δεν ξέρω αν θα πετύχει αλλά σίγουρα θα γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς.Οι Καυκάσιοι δεν σταματιούνται εύκολα.

-Ξεκινάω μια προσπάθεια για να δώσω μια πιο πλήρη εικόνα για την Ανατολή.Άρχισα με το Ιράν.Θα ακολουθήσουν κάποια κείμενα ακόμα σχετικά με την πιο πρόσφατη ιστορία της χώρας.Και μετά θα πάω και σε άλλες χώρες.


-Άσχετο με τα ανατολίτικα,αλλά τι γίνεται με όλα αυτά τα ριάλιτι;Πάλι κερδίσανε το ενδιαφέρον του κοινού;Πώς έγινε αυτό;Δεν έχω δει ούτε δευτερόλεπτο από δαύτα και αισθάνομαι σαν εξωγήινος.Κι έχω κι ένα φίλο αρχιμανδρίτη να με πρήζει με το ποιος θα αποχωρήσει.Survivor γίναμε!


-Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να "χάσουμε το πλοίο της γραμμής".Να μην το χάσουμε.

-Αν ήμουν σκύλος θα ήμουν μαύρος...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα χειροκροτήματα

  Τα χειροκροτήματα μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού μεταφορών ήταν το αποκορύφωμα της άθλιας εικόνας που για ακ...