Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Σχόλια...

Αποτέλεσμα εικόνας για bugs bunny


-Έφτασε η Μ.Εβδομάδα και άρχισαν τα,συνηθισμένα πια για την εποχή,όργανα.Βρέθηκε τι φταίει για τα δεινά του τόπου.Η μεταφορά του Αγίου Φωτός.Μάλιστα κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ κόπτονται για το αν είναι κατάλοιπο παγανιστικό ή όχι.Αν σταματήσει η μεταφορά του θα φοβηθεί κι ο Σόιμπλε και θα κάνει πίσω,να το δείτε.

-Αν ένας έφηβος/μια έφηβη έχει επαναστατική διάθεση και αμφισβητεί τα πάντα,με όλη την απολυτότητα και την αλαζονεία της ηλικίας αυτής,δεν είναι ανησυχητικό.Όταν σκέφτεται πως να βολευτεί ή πως να την περάσει πιο εύκολα και άνετα ή πως να συμβιβαστεί,τότε υπάρχει πρόβλημα.Ξεθύμανε νωρίς το κρασί...

-Μίλαγα κάποτε,με έναν άνθρωπο του ευρύτερου αριστερού χώρου και μου έλεγε πόσο απεχθάνεται τον όρο "πολεμικές τέχνες" και πόσο αιμοβόρο του φαίνεται.Άλλωστε όλες οι αριστερές επαναστάσεις γίνανε με τη συνοδεία μαντολίνου και κιθάρας.Χωρίς πολεμική διάθεση(αυτό δε σημαίνει απαραίτητα βία όπως την έχουμε στις κεφάλες μας),χωρίς πειθαρχία και αυτοπειθαρχία,χωρίς διάθεση θυσίας,το μόνο που πετυχαίνεις είναι αυτά που σου επιτρέπει το σύστημα το οποίο υποτίθεται ότι πολεμάς(να πάλι ο πόλεμος).Όπως δικαιώματα ομοφυλοφίλων,εκτρώσεις,ελεύθερο κάμπινγκ  κλπ.Όλα προσωπικού -ατομικού επιπέδου όλως τυχαίως.


-Για να επανέλθω σε όλα αυτά που θα έχουν την τιμητική τους από τα μέσα(που κατά τα άλλα κόπτονται για τον σεβασμό στα πιστεύω όλων των ανθρώπων εκτός των χριστιανών)δηλαδή αν υπήρχε ο Χριστός,αν ήταν παντρεμένος με τη Μαγδαληνή ή τη Μόνικα Μπελούτσι,αν το Άγιο Φως ανάβει με πανάρχαια μπαταρία κλπ,να το δούμε και λίγο αλλιώς το πράγμα.Καλό κάνουν όλα αυτά στην Εκκλησία.Αφού μας κοροϊδεύουν για την πίστη μας,θα έχουμε κι εμείς να λέμε κάτι όταν παρουσιαστούμε στον Κύριο.Αλλιώς δε βλέπω να σωζόμαστε.

-Το θέμα με την αναγνώριση ΙΕΚ αστρολογίας δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.Πάγια τακτική η αποδυνάμωση της παραδοσιακής θρησκείας της κάθε χώρας με ενίσχυση κάθε μορφής άλλης θρησκευτικότητας ή παραθρησκείας,με το σκεπτικό ότι τα υπόλοιπα θρησκευτικά-παραθρησκευτικά κομμάτια διαλύονται εύκολα.

-Αυτό είναι κυθηραϊκό.Πώς μερικοί άνθρωποι,κατά τ'άλλα λαλίστατοι,βγάζουν την ουρά τους απ'έξω σε σοβαρά θέματα και μετά το παίζουν και τιμητές,δεν μπορώ να το καταλάβω.Πραγματικά.

-Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το θέμα του οικουμενισμού για τον εξής απλό λόγο.Δεν αισθάνομαι άνετα με τους οικουμενιστές και την ισοπεδωτική νοοτροπία τους από τη μία ενώ από την άλλη το "στρατόπεδο" των αντιοικουμενιστών αποτελείται στη συντριπτική πλειοψηφία από ανισόρροπους φοβικούς ανθρώπους ,οι οποίοι επίσης με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα.

4 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να παρω στα σοβαρα ανθρωπους που πιστευουν στην αστρολογια,ειναι πολυ μεγαλη σαχλαμαρα να νομιζουν καποιοι οτι μπορουν να βγαλουν μια ακρη στα προσωπικα τους με την αστρολογια και τις καφετζουδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ανεβάσω μια ιστορία σούφι σχετικά.
      Εδώ υπάρχουν γυναίκες που πάνε και κάνουν καισαρική για να κανονίσουν το ζώδιο του παιδιού

      Διαγραφή
  2. Ελπιζω να μην το λες σοβαρα αυτο.Παντως ξερω περιπτωση που πηγε σε καφετζου και την επεισε οτι και καλα της εχουν κανει μαγια και οτι επρεπε να πληρωσει ενα καρο λεφτα για να τα λυσει...τι κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2007,πλατεία Αμερικής.Παντού κολλημένα χαρτάκια που έγραφαν πως η κα Τάδε κάνει το αυθεντικό βουντού.Για αγάπη,επαγγελματικούς λόγους κλπ.Τι συζητάμε.Στην ενορία που ήμουν,στη Λάρισα,το τι μαγιοξόρκια παίζανε δε μπορείς να φανταστείς.Πέντε περιπτώσεις το μήνα περίπου έβλεπα.

      Διαγραφή

H ανωριμότητα που λείπει

  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι και που παντρεύτηκα οι γύρω μου, όταν μιλούσα για τα σχέδιά μου(του γάμου συμπεριλαμβανομένου), μ...