Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Γιορτή για τη νίκη επί του φασισμού στη Γεωργία με τον Πατριάρχη και Ρώσσους μοτοσυκλετιστές

Patriarch holds service at the grave of Unknown Soldier

interpressnews

Ο Καθολικός-Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας πραγματοποίησε  μια ακολουθία στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη στο πάρκο Vake με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης επί του φασισμού. 

Η Αγιότητα του δεν έκανε  σχόλια για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Εκδηλώσεις  πραγματοποιούνται για  την 72η επέτειο της νίκης στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο στο πάρκο  Vake πάρκο . 200 000 Γεωργιανοί χάθηκαν ή έχασαν τη ζωή τους στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. 




Αργότερα σήμερα, μια συναυλία θα πραγματοποιηθεί, ενώ θα παρατεθεί δείπνο για τους βετεράνους του πολέμου στο πάρκο. 

So-called Night Wolves arrive at Vake Park

interpressnews
Οι λεγόμενοι Λύκοι της Νύχτας(ομάδα Ρώσων μοτοσυκλετιστών) έφτασαν στο Πάρκο Vake . Απέτισαν φόρο τιμής στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη. 

Όπως δήλωσαν στους δημοσιογράφους, έφτασαν στην Τυφλίδα για τον εορτασμό της επετείου της νίκης επί του φασισμού. 

Όσον αφορά το αν ή όχι ο νόμος εισβολής  παραβιάστηκε, σύμφωνα με τους Λύκους της Νύχτας, πήραν άδεια για να μπουν  στη Γεωργία από τη γεωργιανή αστυνομία ασφάλειας των συνόρων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαν παραβιάσει το νόμο.
Ένας από τους πολίτες δίνει T-shirt με την επιγραφή «Γεωργία» για να Λύκων Night
interpressnews
Οι Ρώσσοι μοτοσυκλετιστές , οι λεγόμενοι Λύκοι της Νύχτας έχουν ήδη αποχωρήσει από το Πάρκο Vake . Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους πολίτες στο πάρκο, ο οποίος είπε ότι η μητέρα του ήταν Ρωσίδα, έδωσε ένα T-shirt με την επιγραφή «Γεωργία» στους Λύκους της Νύχτας. 

«Έχουμε έρθει στη χώρα σας ως επισκέπτες. Προσωπικά αγαπώ αυτή τη χώρα πάρα πολύ και έχω έρθει εδώ πολλές φορές. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους ήρωες. Δεν είμαι πολιτικός, απλώς σέβομαι τους ήρωες μας », - είπε ο ένας από τους ποδηλάτες, Roman Vancetsov. 


Οι λεγόμενες Λύκοι της Νύχτας κατέθεσαν στεφάνι στον τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...