Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Πατριάρχης Γεωργίας προς τον Πατριάρχη Μόσχας:Να γίνουμε παράδειγμα για τους πολιτικούς των χωρών μας

Γεωργιανό Πατριάρχης λέει ο Πατριάρχης της Ρωσίας: Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο και θα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο - II
interpressnews
O Καθολικός Πατριάρχης Ηλίας II,σε μια επίσκεψη στη Μόσχα, μετέφερε στον  Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών ευχές εκ μέρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας. Η συνάντηση μεταξύ των εκκλησιαστικών ηγετών πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Ρώσου Πατριάρχη. 


«Ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε τα 70α γενέθλια της  Αγιότητάς σας και θα ήθελα να ευχηθώ ειρήνη και ευημερία στην εκκλησία και την πατρίδα σας.Η Γεωργιανή και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχουν μεγάλη σημασία για τις χώρες  και τους λαούς μας.Οι  Εκκλησίες μας παρέχουν παραδείγματα για τους πολιτικούς σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ των κρατών μας. Πρέπει να πω ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Γεωργία δεν είχε ποτέ φιλοξενήσει τόσους πολλούς παραθεριστές από τη Ρωσία, όπως  τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. 

Οι  σχέσεις μεταξύ μας  πρέπει να είναι καλύτερες από ό, τι είναι τώρα, και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των πολιτικών των χωρών μας.Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό.Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο και θα πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, "-. δήλωσε ο Ηλίας II. 

ο Πατριάρχης της Γεωργίας θα επιστρέψει στην πατρίδα του στις 25 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...