Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Σύγκρουση τρένων με πάνω από 40 νεκρούς στο Ιράν

I
presstv.com
Πάνω από 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν δύο επιβατηγά τρένα συγκρούστηκαν σε ένα σταθμό στη βορειοκεντρική επαρχία του Ιράν,Semnan.

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, η σύγκρουση  συνέβη στο σταθμό Haf-Khan κοντά στην πόλη της Shahroud περίπου στις 7:40 π.μ., τοπική ώρα την Παρασκευή.



Ο επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης, Pir Hossein Kolivand, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim ότι 44 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 82 άλλοι τραυματίστηκαν στη σύγκρουση, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών από μια προηγούμενη εκτίμηση για  31 νεκρούς που ανακοινώθηκε από τον Διοικητή της Semnan Mohammad-Reza Khabbaz.

Επτά ομάδες διάσωσης εστάλησαν στην περιοχή με ελικόπτερα και ασθενοφόρα. Μια τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε μετά το ατύχημα, και επιβράδυνε περαιτέρω τις επιχειρήσεις παροχής βοήθειας σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. 

Αξιωματούχοι είπαν ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να καθοριστεί η αιτία του ατυχήματος. 

Το ατύχημα συνέβη όταν επιβατική αμαξοστοιχία που ήταν σε κίνηση χτύπησε μία άλλη που είχε σταματήσει στο σταθμό περίπου 250 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας, Τεχεράνη. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις άμαξες να εκτροχιαστούν και να πιάσουν φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...