Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Μη μου τον Πλανητάρχη τάραττε!

Αποτέλεσμα εικόνας για silence

Γιατί ρε παιδιά πειράχτηκε τόσος κόσμος με τις αντιδράσεις στην επίσκεψη Ομπάμα;Τι τους ενόχλησε τόσο πολύ;Ο ένας γράφει για αντιδράσεις περασμένων δεκαετιών,ο άλλος αναρωτιέται γιατί δεν διαμαρτύρονται όταν έρχεται ο Πούτιν,ο τρίτος λέει συνδικαλιστές είναι αυτοί,που ασχολούνται με τέτοια πράγματα κοκ.Και αναρωτιέμαι.Σε ποια χώρα πάει για επίσκεψη ο εκάστοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ και δεν υπάρχουν αντιδράσεις;Εδώ,τώρα,μέχρι και στις ίδιες τις ΗΠΑ θα υπάρχουν αντιδράσεις όπου πάει ο γίγαντας Τραμπ(ο οποίος είναι και ξανθός,από ξανθό έθνος μεγάλε μεγάλε).



Έχει αλλάξει καθόλου η πολιτική των ΗΠΑ για να μη διαμαρτύρονται;Γιατί το προσφυγικό που τρώμε στη μάπα,δεν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ,δεν ξεκίνησε κανένα πόλεμο στη Συρία ο Τσίπρας,ούτε χρηματοδότησε ισλαμοβλαμμένους εκεί,στο Ιράκ,στη Λιβύη και αλλού.Και τελικά οι συνδικαλιστές είναι κακοί όταν ασχολούνται μόνο με τα δικά τους ή όταν ασχολούνται και με άλλα θέματα;Αποφασίστε.
Να υποθέσω ότι κάποιοι αρθρογραφούν και ονειρεύονται ντόλλαρς,πολλά ντόλλαρς;Μπα,αποκλείεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο δικαστήριο

  Ο Χριστός συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, βασανίζεται, δικάζεται και τελικά σταυρώνεται χωρίς πραγματική αιτία νομική. Ένας αθώος, ο μόνος αθώ...