Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

O Κακός Μάγος του Mortal Combat γίνεται ορθόδοξος

Ηθοποιός-Cary Hiroyuki Tagawa.  © Ralph Freso

Η ψυχή του Cary Hiroyuki Tagawa-, γνωστός για το ρόλο  του κακού μάγου Σανγκ Τσουνγκ στις ταινίες Mortal Kombat- αιχμαλωτίστηκε από τη Ρωσία  και προφανώς αποφάσισε να βαπτισθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
Ο Tagawa, ένας Αμερικανός ηθοποιός  ιαπωνικής καταγωγής, ο οποίος πήρε μέρος σε μια νέα ρωσική ταινία που ονομάζεται The Priest-San, αποφάσισε να εγκαταλείψει την πίστη του και να γίνει ένας πραγματικός ακόλουθος της ορθόδοξης διδασκαλίας του Ιησού Χριστού, αναφέρει το Interfax.
Η είδηση ​​διαδόθηκε μέσω του Facebook από έναν από τους συναδέλφους του, του Ιβάν Okhlobystin, ηθοποιό και εξέχουσα ρωσική θρησκευτική φυσιογνωμία. Μοιράστηκε μια φωτογραφία του Tagawa με ένα γιγαντιαίο σταυρό, πιθανότατα τραβηγμένη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, όχι μακριά από τη Μόσχα.
"Είμαι ευτυχής να πω ότι ... μετά από βαθιά και ριζική αναθεώρηση ο Cary Tagawa, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Ιάπωνα  ορθόδοξου ιερέα στη νέα μας ταινία The Priest-san, θα λάβει το Μυστήριο του αγίου Βαπτίσματος,"γράφει στην ανάρτησή του.

«Δεν μπορείς να συλλάβεις την ουσία της Ρωσικής Ορθοδοξίας ... Όταν ήρθα για πρώτη φορά στη Ρωσία είχα πολύ λίγο χρόνο για να μπω στο χαρακτήρα. Γι 'αυτό και επισκέφθηκα μια σειρά από ρωσικούς καθεδρικούς ναούς στο Yaroslavl και το Ροστόφ. Απλά να είσαι μέσα είχε μια πολύ ισχυρή επίδραση πάνω μου ", δήλωσε ο Tagawa σε μια συνέντευξη στο Kinopoisk.ru το 2013, κατά τη διάρκεια  των γυρισμάτων στη Ρωσία .
Ο Cary Hiroyuki Tagawa-έλαβε σαν βαπτιστικό  όνομα το Παντελεήμονας,έγραψε ο Okhlobystin στη σελίδα του στο Facebook.
Ο Tagawa εξέφρασε επίσης την πρόθεσή του να γίνει Ρώσος πολίτης σε συνέντευξη Τύπου, κατά την Ορθόδοξη ειδησεογραφική ιστοσελίδα pravmir.ru.

«Δεν ακολουθώ τη νέα μόδα», είπε, αναφερόμενος πιθανότατα στον Αμερικανό πυγμάχος Roy Jones Jr και τον Γάλλο ηθοποιό Gerard Depardieu. "Έχω ακολουθήσει την καρδιά μου. Δεν υπάρχουν εύκολες αποφάσεις, είτε στην Αμερική, είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Αυτό θα είναι μια νέα πρόκληση για μένα. "

Η ταινία,που σύντομα θα βγει στις οθόνες στη Ρωσία, αφηγείται την ιστορία ενός Ιάπωνα ιερέα, ο οποίος αποχώρησε από την Ιαπωνία λόγω των πολέμων της Yakuza και κατευθύνεται σε μια μικρή ρωσική πόλη για να βοηθήσει τους ντόπιους να καταπολεμήσουν τη διαφθορά. Η ταινία είναι το πιο πρόσφατο έργο από το «ορθόδοξο» στούντιο παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμητική

  Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι γίνονται χριστιανοί για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να θέλουν να είναι...χριστιανοί. Στη Βυζαντινή Αυτο...