Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Για τους Κούρδους θα φωτίσουμε έστω ένα περίπτερο στην Αθήνα;


Η γελοιότητα μερικών ανθρώπων δεν έχει τέλος.Κοκκίνησε το δημαρχείο Αθηνών ο κ.Καμίνης για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στον τουρκικό λαό.Και καλά έκανε.Μόνο που το κόκκινο που έβαλες αγαπητέ κ.δήμαρχε δεν είναι από κάποιον προβολέα.Το κόκκινο αυτό είναι από το αίμα των Κούρδων που κάθε μέρα μαρτυρούν στην Ανατολία.Που είναι πραγματικά άμαχοι.Όχι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.Αλλά τίποτα δε βρήκατε να πείτε για τους πραγματικούς αγωνιστές Κούρδους.Γιατί σας φοβίζουν δήμαρχε,εσένα και το σινάφι σου.
Και φυσικά κουβέντα δεν ειπώθηκε από τους πάσης φύσεως Καμίνηδες ούτε για τους Κόπτες που σκοτώθηκαν στην Αίγυπτο από τρομοκρατική,πραγματικά,επίθεση.
Ντροπή σας ρε!

4 σχόλια:

  1. Ντροπή στους ξεφτίλες, το κόκκινο είναι το αίμα των Κούρδων και ας πέσει πάνω σε αυτό το απόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τουρκολαγνεία είναι αυτή που έχουν "αι ευρύτεραι προοδευτικαί δυνάμεις" δεν μπορώ να καταλάβω!Ειδικά τώρα που είναι μια απροκάλυπτα φασιστική κυβέρνηση με το μεγαλύτερο μέρος του λαού να ακολουθεί.Δεν μπορώ να χωνέψω ότι δεν ψελλίζουν μισή κουβέντα για τους Κούρδους,τους Κόπτες,τους Χριστιανούς της Ανατολής,τους Σούφι,τους Σιίτες και ένα σωρό άλλες μειονότητες αλλά άμα συμβεί τίποτα στη Τουρκία είναι λες και συνέβη εδώ.Γείτονας είναι και η Αίγυπτος στο κάτω κάτω και φιλική χώρα.

      Διαγραφή
  2. Κάνετε λάθος! Το κόκκινο συμβολίζει το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων και ταιριάζει με τον γενικότερο διάκοσμο της πρωτευούσης....
    Αν έβγαινε ο Καμίνης κ.λοιποι με βαμμένα κόκκινα μούτρα, ζωγραφισμένη ημισεληνο στο μάγουλο και ταμπελάκια που να λένε "είμαστε όλοι Τούρκοι"... κατά το δημοφιλές "je sui"..τότε μάλιστα, θα είχατε δικιο. Ε,ρε γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...