Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Παραδειγματική η συμπεριφορά των Αρμενίων.Λαός που υπέφερε πρέπει να ξέρει να συμπαραστέκεται και να μην ξεχνά

Οι Αρμένιοι είναι ένας λαός που έχει υποστεί τα πάνδεινα.Γενοκτονίες,ξεριζωμούς,καταπίεση.Είναι επίσης ένας λαός που δεν έχασε την αγάπη του για την πατρίδα ή για τους υπόλοιπους ανθρώπους.Μια χώρα φτωχή,πολύ φτωχότερη από εμάς,με ανοιχτό το θέμα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ,το οποίο δέχεται συνεχώς επιθέσεις από το πολύ πλούσιο και αδίστακτο καθεστώς του Αζερμπαϊτζάν(οι Αζέροι είναι,ας πούμε,πρώτα ξαδέρφια των Τούρκων).



Οι Αρμένιοι,λοιπόν,έδειξαν και σήμερα ότι είναι λαός που τιμά την ιστορία του και τις αξίες του.Απέτισαν φόρο τιμής τόσο στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο όσο και στον δολοφονημένο Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα.
Ενώ οι "αντι-Ρώσοι" χαμογελούν χαιρέκακα για την μία περίπτωση και οι "αντιδυτικοί" με το ζόρι κρύβουν την ικανοποίησή τους στην άλλη.Παγκοσμίως.
Οι Αρμένιοι έχουν δείξει και παλαιότερα τέτοια δείγματα.Ήταν οι πρώτοι που τίμησαν τα θύματα των Γεζίντι στη Μ.Ανατολή.Το είχα ανεβάσει παλιότερα το σχετικό θέμα(εδώ).Σκληροί άνθρωποι οι Αρμένιοι και δύσκολοι αλλά για άλλη μια φορά έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς πολιτισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κυριακή των Βαϊων

  Σήμερα ο Χριστός μπαίνει στα Ιεροσόλυμα πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Και πλήθη λαού τον υποδέχονται με ζητωκραυγές. Και οι άρχοντες, πολιτικοί ...