Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Το 80% του Χαλεπίου ελέγχει πλέον ο στρατός της Συρίας


Μετά από μια σειρά από ισχυρές επιθέσεις πυροβολικού σε θέσεις διοίκησης και θέσεις βολής του εχθρού, ο συριακός στρατός άρχισε έφοδο stiw  Kalyasa και Σουκάρι [περιοχές] του Χαλεπίου της Συρίας. Την ίδια στιγμή, έδιωξε τους  περισσότερους εξτρεμιστές  από το Sheikh Saeed, επιτιθέμενος  από τη νότια πλευρά , ανέφερε το Sputnik , επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές. 

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης,ο συριακός στρατός ελέγχει τώρα πάνω από το 80 τοις εκατό της πόλης.

Η πηγή υπενθυμίζει, ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, το Χαλέπι υπήρξε ένα σημαντικό πεδίο μάχης στη Συρία, με την εμπλοκή κυβερνητικών δυνάμεων, τζιχαντιστών, και πολλών ομάδων της αντιπολίτευσης.Το  Ανατολικό Χαλέπι είναι πια περικυκλωμένο από τις κυβερνητικές δυνάμεις, και οι μάχες έχουν επηρεάσει χιλιάδες άμαχους που  παραμένουν παγιδευμένοι στην πόλη.Οι διεθνούς μεσολάβησης εκεχειρίες έχουν καταρρεύσει καθώς οι μαχητές συνέχισαν τις επιθέσεις και η αντιπολίτευση απέτυχε να διώξει τους τρομοκράτες από την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβόητοι!

  Το κακό είναι ότι βάζουμε την υπόληψή μας πάνω απ' όλα. Κάποτε ήθελα να βοηθήσω σε ένα θέμα κάποιο άτομο. Έκανα κάποια τηλέφωνα και κά...