Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Υπερξεβράκωμα







Να το ξεκαθαρίσω από την αρχή.Ποτέ δεν ήμουν πουριτανός,πότε δεν με ενόχλησε το γυμνό,δε σοκάρομαι βλέποντας γκέι ζευγάρια,αναγνωρίζω ότι η βιομηχανία πορνό έχει το μερίδιό της στην αγορά κλπ.ΟΚ;Ωραία.Αλλά ρε παιδιά έχει παραγίνει το πράγμα.

Αύγουστος είναι,αρχίζουν τα πρωταθλήματα(ναι,βλέπω μπάλα,υποστηρίζω σχεδόν σε κάθε χώρα κι από μια ομάδα),οι μεταγραφές μπαίνουν στην τελική ευθεία και αποφασίζω να μπω σε ένα αθλητικό site(ανήκει σε ειδησεογραφικό όμιλο του δικτύου) να ενημερωθώ.

Εκεί λοιπόν απλώνεται μπροστά μου μια μεγάλη ποικιλία με τις εξής ειδήσεις:η σέξυ αθλήτρια με μαγιό, οι εξυπνότερες πονοστάρ, η τάδε πορνοστάρ θυμάται ,η τάδε σταρ ή σταρλετίτσα ξεβρακώνεται για σας κλπ.Είδα και κάτι ακόμα καλύτερο.Δέκα πίνακες που είναι πιο πορνό απ'όσο θυμάστε!Δηλαδή από ένα πίνακα αυτό μας μένει.Και οι...ειδήσεις αυτές γεμίζουν κι ένα σωρό άλλα αθλητικά,ειδησεογραφικά κλπ sites.

Και προφανώς για να υπάρχει προσφορά,υπάρχει και ζήτηση.Δηλαδή αυτό είμαστε;Ένα έθνος μπατίρηδων λιγούρηδων που ψοφάμε να δούμε ένα στήθος ή ένα κωλομέρι;






5 σχόλια:

  1. Nai file. Oi Greekoules afto eimaste! Afth h kseftilaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τω μεταξύ,μπαίνει που και που κανείς και τους κράζει και πετάγονται κάτι τύποι προοδευτικοί και καλά και αρχίζουν:"σοκάρεσαι μπέμπη" ή "χριστιανοταλιμπάν" ή κάτι παρόμοια.Λες και κάποιος για να μη γουστάρει την πλήρη εμπορευματοποίηση του σώματος(κυρίως γυναικείου,γιατί οι αγώνες του γυναικείου κινήματος στη Δύση εκεί κατέληξαν,στο να έχουμε γεμίσει μοντέλα που ξεγυμνώνονται επί πληρωμή)πρέπει να είναι φανατικός ή κάτι άλλο παλαβό.
      Ρε μας ανεβήκανε στη πλάτη τα λαμέ φρικιά!

      Διαγραφή
  2. "Ρε μας ανεβήκανε στη πλάτη τα λαμέ φρικιά!"

    Εξαλλη ατάκα!
    Την κοπυπαστώνω και τη διακινώ!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην εφηβεία μου άκουγα πολύ Πανούση και μου έχουν μείνει κάποια κατάλοιπα...

      Διαγραφή

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...