Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δυο λογάκια αιχμηρά




 - Εκπληκτικό είναι το γεγονός πως τόσοι πολλοί ασχολούνται με τα θρησκευτικά αλλά τόσο λίγοι πάνε στην εκκλησία


- Όλο και περισσότεροι θεωρούν απαράδεκτες τις ιατρικές μάσκες, τις αποκριάτικες μάσκες αλλά πλήρως αποδεκτές τις μάσκες της υποκρισίας με τις οποίες κυκλοφορούν.


- Ξιφουλκούν εναντίον εξωτερικών, πραγματικών και μη, εχθρών όσοι δεν τολμούν ούτε να κοιτάξουν στον εχθρό που κρύβουν μέσα τους.


- Στην Ελλάδα όταν διαχωρίσουμε την ελευθερία από την ασυδοσία, ίσως και να δούμε καλύτερες μέρες.


- Πρώτα έφταιγαν οι γέροι, μετά οι απρόσεκτοι νέοι και τώρα οι μετανάστες του κέντρου των Αθηνών. Αύριο; 


- Μερικοί πνευματικοί, φύλακες της ηθικής άτεγκτοι, κάνουν κάτι ερωτήσεις σε εξομολογούμενους που περιέχουν πλήθος σεξουαλικών ανωμαλιών που ούτε σε ταινίες σκληρού πορνό δε συναντά κανείς. Πού τα σκέφτονται ήθελα να 'ξερα...


9 σχόλια:

  1. Περισσότερες λεπτομέρειες για το νο6, παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς εισέρχεται, πόσο, από που και με ποια κατεύθυνση, τι προηγείται, τι ακουμπάει και που, άνθρωποι και ζωάκια, συγγενείς και ξένοι. Ευχαριστήθηκες ή ν'ανεβάσω και βίντεο ;

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή, άμα η εξομολογούμενη του πει "Πάτερ υπέπεσα σε μοιχεία", θα τη ρωτήσει πώς/πού/πότε και πόσο;
    Κάποτε είχα ακούσει πώς κάποιος είχε εξομολογηθεί πως είχε δοκιμάσει το ψήσιμο ψαριού κατά Γκλέτσο και ο δε εξομολόγος τον ρώτησε από ποια μεριά της σχάρας ήταν, διαβεβαιώνοντάς τον πώς από την πάνω.. δεν πειράζει τόσο..
    Πίστευα πως ήταν ράδιο αρβύλα, αλλά με αυτά που γράφεις..
    (Δεν ξέρω αν του ζήτησε τηλέφωνο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πολλοί αυτοί που κάνουν τέτοια εξομολόγηση αλλά είναι αρκετοί.

      Διαγραφή
    2. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που άρχισαν να εξομολογούνται...λεπτομερώς. Είπα, εξομολόγηση κάνουμε όχι σενάριο για τσόντα.

      Διαγραφή
    3. Ποιος ο λόγος δηλαδή που κάθονται στην εξομολόγηση και λένε λεπτομέρειες τέτοιου έιδους ρε παιδιά πείτε μου. Απο βλακεία το κάνουν ή υπάρχει σκεπτικό, γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα.
      Η βλακεία είναι απέραντη δε λέω αλλά και πάλι.. ήμαρτον!
      Το να υπάρχει σκεπτικό μου κάνει για δαιμονισμό μπιτ για μπιτ, μάλλον ο ενδιαφερόμενος(βλαξ ή πονηρός αδιάφορο) πρέπει να παίρνει ραντεβού με τη μία για εξορκισμό τι εξομολόγηση. Απίστευτο!
      Για τους ιερείς το ξεχνάω κιόλας δε θέλω να ξέρω.
      Π

      Διαγραφή
    4. Έτσι έχουν μάθει, βρε συ. Αν πας κάπου που δεν ξέρεις τι να κάνεις και σου πουν κάνε αυτό κι αυτό, ε, τους ακούς.

      Διαγραφή
    5. Ή είμαι πολύ ρομαντικός ή αρχίζω και ρετάρω ή και τα δυο. Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά, το σκέφτηκα πολλές φορές αλλά δεν.
      Αν μου πουν πάνε στον παπα και πες του κάθε λεπτομέρεια απο ότι έχεις κάνει πχ θα του πω. Αλλά με τίποτα δεν θα μπορέσω να περιγράψω παρόμοιες πιπεράτες λεπτομέρειες ακόμα κι αν μου το ζήταγε. Που αν μου το ζήταγε θα στράβωνα κιολας. Οι λεπτομέρειες της πράξης θα με βαραίνουν δηλαδή; Ποιος δίνει τέτοιες οδηγίες άραγε. Το πως πχ έκανα τον φόνο είναι το θέμα ή ότι τελικά δεν μάσησα τίποτα και τον έκανα.
      Π

      Διαγραφή
    6. Τι να σου πω. Έτσι έμαθαν...Ούτε κι εγώ το καταλαβαίνω...

      Διαγραφή

Η Ανάσταση του σώματος

  Ο Χριστός δεν αναστήθηκε μόνο πνευματικά αλλά αναστήθηκε και σωματικά. Δεν πέταξε μόνο η ψυχή του στα ουράνια αλλά και το σώμα Του εγκατέλ...