Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Και καλό χειμώνα να 'χουμε




 - Αρχίζει η χρονιά δειλά δειλά και έχουμε κιόλας την μεγαλειώδη δήλωση παίκτη του υψηλής αισθητικής "παιχνιδιού" του ΣΚΑΙ περί βιασμού.Η φετινή θα είναι η χρονιά των σκληρών ριάλιτυ οπότε ετοιμαστείτε για βρισίδια,μπουνίδια και ξεβρακώματα.Μετά από δέκα και πλέον χρόνια η κρίσης η κανονικότητα επέστρεψε!

- Μαζί με την κανονικότητα επέστρεψε και η Ακρίτα η οποία αστυνομεύσει ανύστακτα πάνω κάτω όλο το ελληνικό διαδίκτυο

- Μόνο ο ποδοσφαιρικός τελικός κυπέλλου δεν εντάσσεται στην κανονικότητα,ακόμα ψάχνουν να βρουν που και πως και πότε θα γίνει.Στρίψτε κέρμα να τελειώνουμε.

- Συγκινητική μέρα σήμερα.Βρήκα σε περίπτερο επανέκδοση των πρώτων τευχών του Ταρζάν.Κάτι τέτοια ανανεώνουν την πίστη μου στον Ύψιστο.

- Μην ανησυχείτε.Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες στο Αιγαίο αλλά απομονωμένοι.Για να σοβαρευτούμε,όσο κατρακυλά η λίρα,ο παρανοϊκός κυνηγά κάποιο επεισόδιο μπας και γλιτώσει το λιντσάρισμα από τους κάφρους που έχει εκθρέψει τα τελευταία χρόνια.

- Η κοινωνία νοσεί,η Εκκλησία κοιμάται,η Πολιτεία αδιαφορεί,η δικαιοσύνη μεροληπτεί.Καλό χειμώνα να χουμε.

- Είδα μια κοπελιά σήμερα,πολύ στεναχωρημένη.Φορούσε μάσκα αλλά η στενοχώρια φαινόταν στα μάτια.Μιλήσαμε κάμποση ώρα.Δεν υποσκάπτει η μάσκα τις σχέσεις.Η αδιαφορία και η σκληροκαρδία μας τις υποσκάπτει.

- Γλυκό κρασί στα ποτήρια(υψηλού επιπέδου συμβολισμός) και όλα καλά θα πάνε.Ή μπορεί και να πάνει χάλια.Δε ξέρω

5 σχόλια:

  1. Ε ποιος τελικός κυπέλλου τώρα. Θα το αποφασίσουν οι "εξυγιαντές" πότε βολεύει. Ιδανικά όταν θα έχει πουλήσει ο Μαρινάκης και τα σοβατεπιά του γηπέδου.

    Το "Καλό χειμώνα να έχουμε" ουσιαστικά μεταφράζεται στο "την υγειά μας να έχουμε και ένα πιάτο φαί στα σπίτια μας". Και ει δυνατόν, τα μυαλά μας στη θέση τους.

    Η κοινωνία πάντα νοσούσε, κανείς ποτέ δεν έκανε κάτι για την βελτιώσει γιατί απλούστατα βολεύει η κατάσταση αυτή ποικιλοτρόπως. Απλά λόγω των social media αυτό πλέον γίνεται πιο εμφανές χωρίς και πάλι να αλλάζει κάτι. Απλά κάπου απογοητεύεσαι όταν διαπιστώνεις το πραγματικό εύρος της σαπίλας.
    Μεταφέρω ένα χαρακτηριστικό σχόλιο που είδα σήμερα στο twitter:
    "Ο φοβος του να μη ρωτάς δικούς σου ανθρώπους για σχεδόν τίποτα της επικαιρότητας για να μην ακούσεις κάτι που θα ξενερώσει το είναι σου".
    [DESO]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έργο ΣΥΡΙΖΑ και η εξυγίανση του ποδοσφαίρου...

    Ναι,κάπως έτσι

    Βολεύει ή δεν μπορούν να τη φτιάξουν;Αν σου πω τι ακούω από εξομολογήσεις για τα παλιά χρόνια,από σημερινούς 80 και άνω θα σου πέσουν μέχρι και τα δόντια.

    Γιατί να ξενερώσεις;Απόψεις είναι αυτές,άλλες σοβαρές άλλες γελοίες.Όλα μέσα στο παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έργο Σύριζα που ξεκίνησε με την άτυπη συμμαχία του με τον Ιβάν. Και συνεχίζεται η "εξυγίανση". Καλύτερα, το προτιμώ σε σχέση με τότε που ο Ολυμπιακός ήταν "ομάδα του ΠΑΣΟΚ".

    Ίσως και να μην μπορούν να φτιάξουν την κοινωνία, ίσως και να μην θέλουν πραγματικά να αλλάξει. Δεν ξέρω. Πρακτικά ποτέ η κοινωνία δεν θα αλλάξει μαζικά, πρέπει ο καθένας για εαυτό του ατομικά να φροντίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.
    Μεγαλύτερη αυταπάτη απ'το ότι "παλιά ήταν ο κόσμος καλύτερος, τώρα οι νέες γενιές έχουν χαλάσει" δεν πρέπει να υπάρχει. Και να το ακούς αυτό από κόσμο που έζησε εμφύλιο...

    Ξενερώνεις γιατί βλέπεις ανθρώπους που για εσένα η γνώμη τους μετράει, να αποδεχονται ψεκασμένες ή φασίζουσες απόψεις και θεωρίες. Ξενερώνεις γιατί βλέπεις τέτοιες απόψεις κ θεωρίες να διακινούνται μαζικά σε ενορίες, ίσως και με εντολές εκ των ανωθεν. Ξενερώνεις γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως πλέον είσαι μόνος σου σε όλο αυτό χαμό.
    Ο δικός μας πάντως ο δεσπότης, ο Κοσμάς, αποφάνθηκε ότι στους ναούς δεν κολλάει ο κορονοϊός. Και έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα για την μη χρήση μάσκας. Ή που ξέρει τι λέει ή που θα πάρει κόσμο στο λαιμό του. Στο αποτέλεσμα θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίες εποχές...

    Έλα ντε!

    Σε καιρούς κρίσης,τέτοιες απόψεις ανθίζουν.Δε φταίνε τόσο αυτοί που τις ακολουθούν.Πνιγμένοι πιάνονται από τα μαλλιά τους

    Το είδα.Το κάνουν κι άλλοι.Ο Θεός βοηθός...κυριολεκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Ανάσταση του σώματος

  Ο Χριστός δεν αναστήθηκε μόνο πνευματικά αλλά αναστήθηκε και σωματικά. Δεν πέταξε μόνο η ψυχή του στα ουράνια αλλά και το σώμα Του εγκατέλ...