Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό θα πει μακρύ μαλλί

https://sputniknews.gr/fotografies/202008268111378/

Κι ενώ ο κορονοϊός άφησε πολλούς άντρες ακούρευτους ανά την υφήλιο, κανείς δεν έφτασε αυτόν τον 92χρονο άντρα από το Βιετνάμ, που έχει να κουρευτεί σχεδόν 80 χρόνια, με τα μαλλιά του να φτάνουν πια τα πέντε μέτρα.


«Πιστεύω ότι εάν κόψω τα μαλλιά μου, θα πεθάνω. Δεν τολμώ ν’ αλλάξω τίποτα, ούτε να τα χτενίσω» ανέφερε ο Ννγκουγιέν Βαν Τσιέν» στο Reuters.


«Μόνο τα φροντίζω, τα καλύπτω μ’ ένα μαντήλι για να μένουν στεγνά, καθαρά και να φαίνονται ωραία» λέει ο μακρυμάλλης 92χρονος.

Ο Τσιέν, που λατρεύει εννιά δυνάμεις και επτά θεούς, πιστεύει ότι ήταν το θείο κάλεσμά του να μεγαλώσει τα μαλλιά του.


Όταν ήταν στο σχολείο, ήταν αναγκασμένος να κουρεύεται, αλλά στην τρίτη δημοτικού το παράτησε κι αποφάσισε να μην ξανακουρευτεί, χτενιστεί ή λουστεί ποτέ ξανά.


Ο Τσιέν ακολουθεί τη θρησκεία  Ντούα -τη Θρησκεία της Καρύδας- που έλαβε την ονομασία της από τον ιδρυτή της, ο οποίος ζούσε μόνο με καρύδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ντούα είναι απαγορευμένη θρησκεία στο Βιετνάμ κι έχει χαρακτηριστεί ως ψευτοθρησκεία.

Τον 92χρονο βοηθάει στην περιποίηση των μαλλιών του ο μικρότερος από τους πέντε γιους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ανάσταση του σώματος

  Ο Χριστός δεν αναστήθηκε μόνο πνευματικά αλλά αναστήθηκε και σωματικά. Δεν πέταξε μόνο η ψυχή του στα ουράνια αλλά και το σώμα Του εγκατέλ...