Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τόσο τραγικά που καταντούν κωμικά




 - Οι προτιμήσεις του "δυναμικού κοινού", των νεότερων ηλικιών δηλαδή, όπως αποτυπώνονται στις διάφορες μετρήσεις δείχνει και την τραγική πνευματική κατάσταση του τόπου. Ευτυχώς που δεν έχουμε εικόνα και για τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Πόσα χτυπήματα να αντέξουμε.


- Ακόμα πιο τραγική η εικόνα των καταλήψεων. Ότι υπάρχουν γονείς που μπροστά στην ιδεοληψία τους, χεσμένα τα έχουν και τα παιδιά τους είναι γνωστό, όταν το βλέπεις όμως στην πράξη, φέρνει πάντα μια έξτρα αναγούλα.


- Μόνη τραγικότερη εικόνα είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και των μέσων που των υποστηρίζουν, να κάνουν αντιπολίτευση. Μόνες τους "επιτυχίες" ο Χαρδαλιάς που φίλησε το χέρι του παπά και ο Κουμουτσάκος που μετάλαβε.


- Μια κυβέρνηση να αναλαμβάνει ευθύνες να δω σε αυτόν τον τόπο και να την ψηφίζω μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία


- Με το μαχαίρι σκοτώνουν οι φονιάδες και αυτοί που δεν ξέρουν πως να το χειρίζονται.


- Πάρα πολλά κρούσματα, τα οποία αυξάνονται συνεχώς, προέρχονται από τους μετανάστες που ζουν πέντε-πέντε και δέκα-δέκα στοιβαγμένοι σε μικρά διαμερίσματα στο Κέντρο της Αθήνας  στα οποία τους στοιβάζουν συνήθως ΜΚΟ και ανθρωπιστές τύπου Παπαδημούλη. Παρ'όλα αυτά για το μεγαλύτερο μέρος της αριστεράς για την εξάπλωση του κορωνοϊού ευθύνεται η Θ.Κοινωνία...Όχι, δεν επιθυμώ στοχοποίηση των μεταναστών, ίσα ίσα θέλω να ζουν σε όσο γίνεται πιο άνετες και ασφαλείς συνθήκες, απλώς η αντίληψη κάποιων στην Ελλάδα είναι κάπως επιλεκτική.


- Ακόμα να αρθρώσει ενιαίο λόγο η Εκκλησία απέναντι στον κορωνοϊό. Στην επόμενη πανδημία ίσως να είμαστε έτοιμοι.


-Όταν μπορείς να φέρεις καταστροφικό πλήγμα στον άλλον και επιλέγεις να μην το κάνεις είσαι μη βίαιος άνθρωπος.Όταν σκέφτεσαι πως μπορεί να σου επιφέρει κι ο άλλος χειρότερο πλήγμα και έτσι υποχωρείς είσαι δειλός. Ή ίσως και σοφός


4 σχόλια:

  1. Χαχαχα..γελάω γιατί τόοσα χρόνια πιπιλάνε όλοι την λέξη "κρίση" και κυρίως μιλούν για τα οικονομικά όπου πάνω σε αυτό δικαιολογούν κάθε άλλη αστοχία, προσωπική ή συλλογική. Λες και αν έβρεχε ξαφνικά τόνους χρυσάφι όλα αυτά που γράφεις κι άλλα τόσα θα είχαν λυθεί.
    Σαν ένα φίλο μου που γκρίνιαζε διότι το..τσουκάλι ήταν μισοάδειο αλλά ή tv 40+ ιντσες ήταν πρώτη μούρη στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα άλλη λίγο μικρότερη(λόγω χώρου) + άλλη μια στην κουζίνα. Μην χάσει κανένα σήριαλ, άλλωστε χωρίς αυτήν θα τρελαθεί, τι άλλο να κάνει...
    Ίσως είναι χαζό το παράδειγμα αλλά δείχνει κάτι.
    Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείχνει πολλά και σε αυτά τα -πολλά- παραδείγματα προστίθενται και τα ακριβά κινητά

      Διαγραφή
    2. Όλα έχουν την αιτία τους δεν συμβαίνουν έτσι τυχαία. Το κακό είναι ότι αυτά τα πράγματα μακροχρόνια έχουν συνέπειες τεράστιες. Αλλά ποιος αγχώνεται, βλέπεις κανέναν; γιατί εγώ δεν βλέπω.
      Π

      Διαγραφή
    3. Η μακαριότητα είναι μεγάλο πράγμα...

      Διαγραφή

Η Ανάσταση του σώματος

  Ο Χριστός δεν αναστήθηκε μόνο πνευματικά αλλά αναστήθηκε και σωματικά. Δεν πέταξε μόνο η ψυχή του στα ουράνια αλλά και το σώμα Του εγκατέλ...