Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Το Πατριαρχείο Γεωργίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην Τιφλίδα

Patriarchate calls on everyone to refrain from confrontation


interpressnews

Καλούμε όλους όσους θεωρούν τους εαυτούς τους ως παιδιά της Εκκλησίας της Γεωργίας να απέχουν από την αντιπαράθεση και να μην προκαλούν σοβαρές προκλήσεις - λέει η δήλωση του Γεωργιανού Πατριαρχείου.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η ειδική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή έθεσε ερωτήματα στο τμήμα της κοινωνίας, αλλά σοβαρές αρνητικές αντιδράσεις προκλήθηκαν επίσης από τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά ενός μέρους της νεολαίας που συγκεντρώθηκε μπροστά στο κυβερνητικό παλάτι.


«Οι πολίτες μας ανησύχησαν από τις τελευταίες εξελίξεις στην Τιφλίδα.Αν και η καταπολέμηση των ναρκωτικών είναι απαραίτητη τόσο για εμάς, όσο και για την κυβέρνηση και τον λαό, η ειδική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή έγειρε ερωτήματα (αν και η σχετική υπηρεσία έχει διατυπώσει τη θέση της) αλλά πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι οι δηλώσεις και η συμπεριφορά ενός μέρους της νεολαίας που συγκεντρώθηκε μπροστά από το κυβερνητικό ανάκτορο προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις και προκάλεσε  τη διεξαγωγή αντιδιαδήλωσης.

Με την ευλογία του Καθολικού - Πατριάρχη Πάσης Γεωργίας, καλούμε όλους όσους θεωρούν τους εαυτούς τους ως παιδιά της Εκκλησίας της Γεωργίας να απέχουν από την αντιπαράθεση και να μην προβαίνουν σε σοβαρές προκλήσεις », - λέει η δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα χειροκροτήματα

  Τα χειροκροτήματα μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού μεταφορών ήταν το αποκορύφωμα της άθλιας εικόνας που για ακ...