Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η punk κοινότητα της Ινδονησίας

Η ενεργή πανκ κοινότητα στην Ινδονησία
slpress

Η Ινδονησία έχει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές κοινότητες πανκ στον κόσμο. Το κίνημα αυτό ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως ένας τρόπος καταπολέμησης της αυξανόμενης φτώχειας. Εμπνευσμένοι από το δυτικό κίνημα πανκ, οι Ινδονήσιοι άρχισαν να επαναστατούν εναντίον της κυβέρνησής τους δημιουργώντας τραγούδια για την ελευθερία, την ισότητα και την αδικία.


Το να είσαι μέλος της πανκ κοινότητας στην Ινδονησία δεν πρόκειται μόνο για τη μουσική και την ελευθερία. Οι πανκ της Ινδονησίας είναι διάσημοι για την πολύ μοναδική και επιθετική εμφάνιση τους. Έχουν σκουλαρίκια και τατουάζ προσώπου, ενώ φορούν μαύρα ρούχα διακοσμημένα με σύμβολα πανκ. Συχνά αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες και συλλαμβάνονται από την αστυνομία. Οι άνθρωποι φοβούνται και προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. Και αυτό επειδή φαίνονται πολύ διαφορετικοί από τους άλλους.







      






Πηγή: jankulskas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτισμοί

 Ακολουθεί μια κάπως αντιδημοφιλής άποψη. όχι, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας κλπ δεν ήταν κάποιου είδους προ Χριστού ...