Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Η Γεωργία γιόρτασε την Ημέρα της Οικογένειας

People, marking the Family Purity Day, are marching from Rustaveli Avenue to Trinity Cathedral
interpressnews

Πολύς λαός, γιορτάζοντας την Ημέρα της Οικογενειακής Αγνότητας, έκανε πορεία από την Αίθουσα Φιλαρμονικής, στη Λεωφόρο Rustaveli. Οι διαδηλωτές ενώθηκαν με εκείνους που συγκεντρώθηκαν στον καθεδρικό ναό του Kashveti και οι δύο ομάδες μεταβήκαν στον καθεδρικό ναό Αγίας Τριάδος, στην περιοχή Avlabari.

Ο Πατριάρχης Πάσης Γεωργίας Ηλίας ΙΙ πραγματοποίησε ευχαριστιακή λειτουργία και ευλόγησε το έθνος.


Η 17η Μαΐου κηρύχθηκε  ημέρα αγνότητας της Οικογένειας από το Πατριαρχείο της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας το 2014.


Patriarch – Family is foundation of the state and country

interpressnews

Η οικογένεια είναι το θεμέλιο του κράτους και της χώρας. Ζητάμε από τον Θεό την ευτυχία των οικογενειών μας -  δήλωσε ο Πατριάρχης Γεωργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στις 17 Μαΐου.

"Σήμερα έχουμε μεγάλη γιορτή. γιορτάζουμε τη σταθερότητα της οικογένειας. Η οικογένεια είναι το θεμέλιο του κράτους, της χώρας και ζητάμε από τον Θεό την ευτυχία της οικογένειάς μας ", δήλωσε ο Πατριάρχης κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του.


Ο Πατριάρχης βράβευσε 12 κληρικούς, συμπεριλαμβανομένων των ιερέων που υπηρετούν στην ορεινή περιοχή Adjara. Την ίδια ώρα, η Αγιότητά του ευλόγησε 45 ζευγάρια, που παντρεύτηκαν σε μαζικό γάμο στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στις 17 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημιουργώντας μια κόλαση δική μας

Μπορεί οι άνθρωποι να υποστηρίζουν πως κυνηγούν ή αποζητούν έναν παράδεισο αλλά συνήθως αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι η κόλαση. Πολλές...