Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Μερικά σχόλια για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου

Αποτέλεσμα εικόνας για βατοπαιδι


Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με την υπόθεση του Βατοπαιδίου:

-Ο  Ηγούμενος Εφραίμ  δικαιώθηκε νομικά και μόνο.Αν αυτά που έκανε συνάδουν με τον ορθόδοξο τρόπο ζωής,αν είναι ηθικά κλπ είναι άλλο θέμα.

-Ο κόσμος σκανδαλίστηκε,κυρίως γιατί του αρέσει να σκανδαλίζεται με την Εκκλησία.Άλλωστε οι περισσότεροι αρθογράφοι,τηλεπαρουσιαστές και λοιποί μυαλοπώλες στην Ελλάδα είναι συγκεκριμένων και γνωστών απόψεων.

-Θα έχει ενδιαφέρον να κινηθούν μοναχοί,πολιτικοί κλπ νομικά εναντίον όλων αυτών των "κατηγόρων" τους για συκοφαντική δυσφήμηση

-Η Δικαιοσύνη δε γίνεται να "έκανε τη δουλειά" της όταν προφυλάκιζε τον Ηγ.Εφραίμ και του απαγόρευε την έξοδο ενώ τώρα να είναι πουλημένη ,στημένη κλπ.Ούτε τότε ήταν "υποκινούμενη από σκοτεινά κέντρα" και τώρα λάμπει σαν τον ήλιο.Ίδια είναι η Δικαιοσύνη.

-Κουφετάκι ήταν αυτή η απόφαση για τη ΝΔ.Εκτός από όλα τα άλλα της δίνει και ηθικό πλεονέκτημα.Θα λένε,μας ρίξανε για να μας φέρουν μνημόνια.Πάλι καθάρισε ο Κωστάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το φίδι του εγωισμού

  Ο εγωισμός είναι ένα πολύ ύπουλο φίδι που συνήθως, όμως, εμφανίζεται στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Και μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μας έ...